Bluetooth-os hangszórókkal bővült a Marshall kínálata

Három újdonságról is lerántotta a leplet a vállalat, és mind a három modell különböző teljesítményű lett.

Bluetooth-os hangszórókkal bővült a Marshall kínálata

A Marshall főleg a színpadi technológiáinak köszönhetően vált ismerté, de a kínálatában egyre többször jelennek meg például olyan hétköznapi termékek, mint a vezeték nélküli hangszórók. Ezúttal három konstrukcióval ismerkedhetünk meg, melyek különböző áron fognak a boltok polcaira kerülni.

A vállalat leleplezte a Killburn II és a Stockwell II modelleket, ezek mellett pedig befutott a teljesen frissnek tekinthető Tufton, ami egyben a legnagyobb tagja lett az újdonságok kínálatának. Ezek a készülékek ugyanazt a dizájnt kapták meg, nagyon hasonlítani fognak egymásra. És, ami ennél is fontosabb közös pont a termékek esetében, hogy mindegyik legalább 20 órás üzemidőt fog nyújtani a vállalat hivatalos információ alapján. Szóval egyik esetben sem érheti majd szó a ház elejét azért, mert nem bírják elég jól egy töltéssel. Mivel különböző méretű és teljesítményű eszközökről van szó, így a tervezők az akkumulátorból is minden esetben eltérő kapacitásút használtak a megfelelő eredmény biztosítása érdekében.

Galéria megnyitása
Egymás mellett a Stockwell II, a Tufton és a Killburn II

A legszerényebb újdonság szerepét a Stockwell II tölti be. Ez egy könnyedén hordozható hangszóró, amit akár még egy táskába is be lehet pakolni, 1,38 kilogrammot nyom. A burkolatát úgy alakították ki a tervezők, hogy ellenálló legyen, és IPX4 minősítéssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár esőben is lehet anélkül használni, hogy baja lenne, beázna. Több készülék is csatlakozhat hozzá, ami jól jöhet például házibulik alkalmával, Bluetooth 5 modul található benne, és több mint 9 méteres a hatósugara. Manuálisan lehet rajta állítani a hangerő mellett a basszust és a magas hangsávot is, ami remek hír. És egyébként kettő darab 5 wattos magassugárzóval, és egy 10 wattos mélynyomóval rendelkezik. A töltése C-típusú USB-vel fog történni, és van gyorstöltési lehetősége, melynek köszönhetően 20 percet elég a konnektoron töltenie, hogy utána 6 órán át bírja. (És állítólag lehet róla tölteni mobilokat, ami egy jó extra opció.)

Galéria megnyitása
Marshall Stockwell II

A Marshall Kilburn II a cég elmondása szerint a kategóriájának legnagyobb hangerejű megoldása lett, már egy fokkal nagyobb is, mint a fenti modell, és ezt a tömegén is meg lehet érezni (2,5 kg). Ezúttal is állítható a hangerő mellett a hangszóró tetején a mély és a magas tartomány, így különböző stílusú dalokhoz pillanatok alatt át lehet hangolni a szerkezetet. Ezúttal is Bluetooth 5 modul van a burkolat alatt, és már az aptX támogatás is biztosított a jobb hangminőség elérése érdekében, de a lehető legjobb átvitel kábelen keresztül érhető el, ez a készülék ugyanis már 3,5 milliméteres Jack csatlakozóval is rendelkezik. A Killburn II már 36 wattos összteljesítménnyel rendelkezik (20 W + 2 x 8 W), és nagyon szép mélyhangzást ígér. A víznek ez is ellenáll, de már csak a kicsi mértékben, a fröccsenést bírja (IPX2). A gyorstöltés itt is megvan, de 20 perc alatt ez a gép már csak 3 órára elegendő energiát tud magához venni.

Galéria megnyitása
Marshall Killburn II

A legkarakteresebb hangzással az újdonságok közül a Tufton szolgálhat, ez ugyanis már egy háromutas hangszóró lett. Van az eszközben egy 40 wattos mélynyomó, egy 15 wattos egység, ami szélesebb tartományt fed le, és egy 10 wattos csipogó gondosodik a megfelelő magas hangokról – szóval ennek már 65 wattos a komplett teljesítménye. A hangerő- és a hangszínszabályzók is biztosítottak, és folyamatosan lehet látni a töltöttségi szinten, mint mindegyik konstrukciónál. Viszont a Tufton már nem olyan kényelmes társ bármilyen út során, mint a többiek, ugyanis 4,9 kilósra hízott, és meglehetősen nagy helyet foglal el (229 x 163 x 350 mm). A hangszóró IPX2 védelemmel szolgál, tehát a vízcseppeket még kint tartja, de ezt már esőben nem szabad használni. A készülék rendelkezik 3,5 milliméteres aljzattal, és Bluetooth 5 modul került bele, a töltését pedig C-típusú USB-n keresztül lehet megoldani. És ezúttal is megjegyezhető, hogy van gyorstöltés, 20 perc alatt 4 órányi zenehallgatási idő érhető el.

Galéria megnyitása
Marshall Tufton

A Marshall Stockwell II 250 dolláros áron szerezhető be, a Killburn II 300 euróba kerül, a Tufton pedig 400 eurót kóstál. A termékek előre láthatólag idővel hazánkban is elérhetővé válnak majd, mint a korábbi Marshall bluetooth-os hangszórók

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap