Bluetooth 5.2 támogatással szolgál a Vivo legújabb vezetékmentes fülese

A vezeték nélküli fülhallgató már az aptX Adaptive technológiát is támogatja egyebek mellett.

Bluetooth 5.2 támogatással szolgál a Vivo legújabb vezetékmentes fülese

A Vivo már korábban is készített TWS terméket, de most minden eddiginél jobb megoldással rukkolt elő. Egy olyan teljesen vezeték nélküli fülhallgatóról beszélhetünk az Earphone Neo személyében, ami kiemelkedő hangminőséget ígér minden szempontból, és az üzemidejével sem lesz probléma.

Az újdonság úgy lett kialakítva, hogy egy egészen nagynak számító, 14,2 milliméteres hangkeltő került bele. És ez hozzájárul majd ahhoz, hogy a termék átlagon felül hangminőséget tudjon biztosítani. A Vivo DeepX néven bevezetett itt egy olyan megoldást is, ami lehetőséget nyújt majd a különböző frekvenciatartományok kiemelésére attól függően, hogy az adott dal, műfaj mit kíván. Három fokozat van itt a mély, a magas és a beszédhangok számára.

Galéria megnyitása

Kettő beépített mikrofon van mindkét fülhallgatón, és támogatott a zajszűrés, de ez csak a mobilhívásokra vonatkozik. Nincs tehát aktív zajszűrés a zenehallgatáshoz, viszont a beszélgetések során nagyon jó és zavartalan hangminőséget tud nyújtani. A mikrofont ki lehet majd itt használni a digitális asszisztens szolgáltatások elérésében is.

A készülék érintésekkel vezérelhető, ennek megfelelően az egyszerűbb műveletek úgy lehet majd elérni, hogy nem kell a mobilért nyúlni, ami mindenképpen örömteli hír. A hangvezérlés is egyszerűen elindítható menet közben bármikor. És még csak ahhoz sem kell sokáig babrálnia a felhasználónak, hogy az első alkalommal társítsa a kiegészítőt az okostelefonjához, az szinte teljesen automatikusan megtörténik.

Galéria megnyitása

A tervezés során a Qualcomm negyedik generációs TWS-ekbe szánt chipjét (QCC3046) vette használatba a Vivo, és ennek is köszönhető az, hogy a termék már a Bluetooth 5.2 technológiát is támogatja egyebek mellett. És szintén ennek tudható be az aptX Adaptive eljárás megléte is, ami közel CD minőséget ígér a hangátvitel szintjén a Vivo elmondása alapján.

Kiemelendő még az is, hogy az Earphone Neo fülhallgató extrém alacsony késleltetést is el tud érni szükség esetén. Mindössze 88 milliszekundummal képes dolgozni például a játékok során, vagy a videocsevegéseknél is, hogy elkerülje a kép és a hang szinkronjában keletkező csúszást. És a termék automatikusan érzékeli azt is, hogy mikor kell alacsonyabb késleltetéssel üzemelnie.

Galéria megnyitása

Nem vízálló a portéka, azonban jól bírja a nedvességet ahhoz, hogy az esőben és az izzadtságtól ne essen baja. Egészen konkrétan IP54 minősítéssel rendelkezik az Vivo TWS Earphone Neo. Feketében és fehérben lehet majd hozzájutni az eszközhöz. És egy töltéssel 5,5 órás lesz az üzemideje a megszokott AAC használata esetén, viszont az aptX Adaptive egy kicsit lefarag ebből a magasabb minőség elérése közben, így 4,2 órával lehet számolni. A tokot is kihasználva maximum 27 órás üzemidőt lehet elérni, és C-típusú USB-n lehet tölteni a kiegészítőt.

A Vivo TWS Earphone Neo nagyjából 22 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül majd Kínában, szóval a mezőny középső traktusába sorolt be. Ez a szerkezet a következő hetekben kerül forgalomba a vállalat hazájában, majd szélesebb körben is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap