Blood Drive - Erőszak, autók, zombik...

Az Activision bejelentette a Blood Drive-ot PS3-ra és Xbox 360-ra. Korábban már pletykáltak a játékról, de hivatalosan csak most került megerősítésre.

Blood Drive - Erőszak, autók, zombik...

Az Activision bejelentette a Blood Drive-ot PS3-ra és Xbox 360-ra. Korábban már pletykáltak a játékról, de hivatalosan csak most került megerősítésre. A Blood Drive a jelenleg hatalmas népszerűségnek örvendő poszt-apokaliptikus játszóteret kívánja tovább gyarapítani egy óriási gladiátor arénával, tele a szintén nagyon "közkedvelt" zombi haverjainkkal és agyon moddolt harci szuperjárgányokkal. A képlet tuti sikernek hangzik...

Az aréna egy televíziós show műsor szüleménye, az indulóknak különböző típusú zombikat (és persze egymást) kell bedarálniuk kocsijukkal. Valami olyasmit kell elképzelni, mintha a Fallout-ba belehajítottak volna egy Twisted Metal és a Carmageddon játékokból összegyúrt kutyulékot. Összesen 6 féle környezet lesz benne, a multiban számíthatunk többféle drop-in, drop-out játékmódra, melyek maximum 4 játékossal mennek.

Az Acitivison még nem hozott nyilvánosságra megjelenési dátumot, de a BBFC (Brit Filmművészeti Besoroló Bizottság) november 19-ére írta ki. Kíváncsian várjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward