Blood Bowl 2 - újabb screenshotok

Újabb screenshotokkal és infomációkkal szolgáltak a Bloodbowl 2 fejlesztői.

Blood Bowl 2 - újabb screenshotok

Az Amerikai foci Warhammer módra, azaz a Bloodbowl a Games Workshop asztali miniatúrás játéka két videójáték feldolgozást is megélt már, az egyiket 1995-ben, a másikat 2009-ben adták ki. Ez utóbbinak már készül a folytatása, a Bloodbowl 2, melyet ismét a Cyanide fejleszt, és a kiadója is a Focus Home Interactive lesz, ahogy korábban is.

Már bemutattunk egy kedvcsináló előzetest és pár képet a játékból, amik mellé most ismét kaptunk néhányat. Ezeken a vadul burjánzó fűvel borított Warhammer zászlókkal és arcokkal teli stadionban groteszk külsejű csapatok mérik össze erejüket, a mérkőzést pedig egy goblin bíró vezeti. A francia stúdió új motort rakott a második rész alá, amely szebb külsőt és animációkat fog jelenteni, a pazar látványról pedig a dinamikus kamera látószögek fognak gondoskodni.

A szóló kampányban egy híres Blood Bowl csapatot fogunk irányítani, és meglehetősen eredeti és egyedülálló meccsekben lehet majd részünk. Liga módban menedzselhetjük csapatunkat, klubunkat és stadionunkat is. Természetesen lesz multiplayer is, de az alkotók erről még nem árultak el semmit. A Blood Bowl 2 megjelenési dátumát egyelőre még nem jelentették be, de az már biztos, hogy PC-re fejlesztik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward