Biztosan S Pen támogatással jön a Galaxy S21 Ultra

Biztosan S Pen támogatással jön a Galaxy S21 Ultra

Több olyan híresztelés is szárnyra kapott az utóbbi időben, ami arról szólt, hogy 2021-ben a Samsung nem fog piacra dobni Galaxy Note szériát, egész egyszerűen kivezeti ezt. És most a Galaxy Note felszámolását erősíti az is, hogy az FCC feltárta, hogy a Galaxy S21 Ultra már biztosan kezelni fogja az S Pent.

Azt hiszem kijelenthető, hogy mára a Galaxy Note-ot már szinte kizárólag csak az különbözteti meg a Galaxy S sorozattól, hogy ott van neki az S Pen. És amennyiben a Galaxy S21 Ultra már megkapja az S Pent, onnantól igazából egyáltalán nem lesz indokolt a felhasználóknak a Galaxy Note kivárása.

Galéria megnyitása

Bár a Galaxy S21 Ultra renderképeken nem lehet látni az S Pent, már több forrás is egymástól függetlenül számolt be arról, hogy a Samsung biztosítani fogja ennek a kiegészítőnek a támogatását. Most pedig már az FCC dokumentumok teljesen egyértelművé teszik, hogy mi a helyzet ezen a fronton. A Samsung SMG998B jelölésű készülék, ami az SGS21 Ultra, tesztelve lett a szervezet által a „stylus eszközzel”, és meggyőződtek arról az illetékesek, hogy biztonságosan üzemel a 0,53-0,6 MHz-es tartományban annak minden funkciója.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az S Pen maga milyen lesz, megörökli-e a Galaxy S21 Ultra a Galaxy Note20 Ultrától ezt a kiegészítőt, vagy jön ennek is egy új generációja. Egyelőre még kérdéses, hogy miként lesz a hordozás megoldva a Galaxy S21 Ultra esetében. És egyébként az is kérdéses, hogy vajon csak ez az egy modell támogatja-e majd az S Pent, vagy másik is lesz a szériában ezzel a funkcióval. Mert arról is szóltak pletykák, hogy az SGS21+ is lehetőséget nyújtana a ceruza kihasználására.

Galéria megnyitása

Az FCC adataiból az is kiderül, hogy a Galaxy S21 Ultra egyértelműen fel lesz készítve az S Pen töltésére. Az S Pen már generációk óta egy olyan komplex kiegészítő, amit a felhasználáshoz töltenie kell az embereknek, de ez általában teljesen észrevétlenül történik, mert a mobilok megoldják minden gond nélkül a feladatot lényegében vezeték nélküli töltési eljárást alkalmazva az S Pen hüvelyénél.

Összességében azért még továbbra is vannak nyitott kérdések a Galaxy S21 sorozat és az S Pen viszonyában, de a következő hetekben biztosak vagyunk benne, hogy ez is tisztázódni fog. Legkésőbb januárt 14-én minden titkára fény derül a Galaxy S21-nek, akkor lesz ugyanis a nemzetközi online bemutatója a szériának.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap