BioWare-fejessel nyit játékstúdiót a Wizards of the Coast

A KOTOR és a Dragon Age: Origins vezető dizájnere irányítja a csapatot.

BioWare-fejessel nyit játékstúdiót a Wizards of the Coast

A Dungeons & Dragonsról, a Magic: The Gatheringről, és nagyjából még egymillió más dologról híres Wizards of the Coast bejelentette, hogy egy új stúdiót nyit Austinban, Texas államban. Ennek vezetésére pedig nem mást szemeltek ki, mint James Ohlent, aki tavaly távozott a BioWare-től, miután az ott töltött 22 év alatt olyan játékokon dolgozott, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Star Wars: Knights of the Old Republic, a Jade Empire, és a Dragon Age: Origins.

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar visszatérek a játékiparban, de a Wizards of the Coasttal együtt dolgozni nem sokszor adatik meg az ember életében. Tökéletesen összeillünk, hiszen imádjuk a szerepjátékokat, a világépítést és az interaktív történetmesélést" - nyilatkozta Ohlen. A Wizards of the Coast képviselője azt nyilatkozta, hogy az új stúdió valójában egy "multimédia stúdió", ami szabadon dolgozhat "különböző élményeken". Az sajnos nem derült ki, hogy mi lesz a csapat első projektje, az viszont igen, hogy biztosan nem a Dungeons & Dragonshoz vagy a Magic: The Gatheringhez kapcsolódik majd, ugyanis a cél egy teljesen szellemi termék létrehozása.

Könnyen lehet viszont, hogy ez az egész kapcsolódni fog az Odyssey of the Dragonlords nevű eposzi fantasy regényhez, ami éppen most készül, ami mögött az Arcanum Worlds nevű kiadó alatt, amit pedig véletlenül pont Ohlen alapított két egykori társával a BioWare-től (Jesse Sky és Drew Karpshyn). A könyvre 50 ezer dollárt kértek pár hete Kickstarteren, azonban néhány nap alatt ennek már a négyszere folyt be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap