BioWare: DAO MAC-re, ME2 Sentinel kaszt bemutató

December 21-én érekzik a Macintoshra a Dragon Age: Origins; megérkezett a legfrissebb Mass Effect 2 kasztbemutató videó.

BioWare: DAO MAC-re, ME2 Sentinel kaszt bemutató

Dragon Age: Origins

A BioWare és a Transgaming lerántotta a leplet a Dragon Age: Origins Mac verziójáról, amely várhatóan még pont időben befut ahhoz, hogy a fa alá kerülhessen (dec.21). Igaz, doboz és lemezek nélkül, ugyanis kizárólag letölthető formában jelenik meg.

Lesz Standard és Digital Deluxe verzió, utóbbiban benne lesz a gyűjtői változatból ismert háttérkép pakk, in-game bónusz tárgyak és soundtrack, valamint a Warden's Keep DLC. A Stone Prisoner add-on és a Blood Dragon Armor mindkét verzióhoz jár majd. A játék ára 49.95, illetőleg 64,95 dollár lesz.

Mass Effect 2

A vezető gameplay dizájner Christina Norman ismét előrukkolt egy kasztbemutató videóval, ezúttal a Sentinel, avagy az Őrszem újításait tárta elénk (adeptus/mérnök).

A múlt heti mérnök videó után már szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy tovább bővítsék a játék horizontját taktikai fronton, de hát ez a BioWare kérem szépen, elvárható a maximum plusz 1. Az őrszem bármilyen védővonalon képes lesz majd áttörni, ha ügyesen kombinálja biotikus képességeit mérnöki tudományával. Mi jöhet még január 26-ig? Várjuk az új(/régi) társakat!

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward