Bezár a Telltale Games

A stúdió nem tudta leküzdeni az elmúlt hónapok kihívásait, szinte minden alkalmazottjuktól megválnak, így lehet, hogy a Walking Dead utolsó szezonja is félbemarad.

Bezár a Telltale Games

Bezár a Telltale Games, aminek olyan játékokat köszönhetünk, mint a The Walking Dead, a The Wolf Among Us, vagy a Game of Thrones. A stúdió egy ideig nagy sikerrel ültette át mások bejáratott szellemi termékeit kalandjátékokká, azonban úgy látszik, hogy ez a siker sem tartott örökké.

A szombat reggel elindult pletykákat követően a stúdió hivatalosan is megerősítette a dolgot. Közleményükben azt írják, hogy az elmúlt évben leküzdhetetlen kihívásokkal kerültek szembe, így kénytelenek bezárni, és elbocsátani majdnem az összes alkalmazottukat. Mindössze 25 ember marad a cégnél, akik még lezárják a folyó ügymeneteket.

Pete Hawley, a Telltale vezérigazgatója elmondta, hogy az utóbbi egy évben egy teljesen új pályára akarták állítani a stúdiót, azonban sajnos kifogytak az időből. Szerinte az utóbbi hónapokban kiváló tartalmakat adtak ki, rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, azonban mindez az eladásokban nem mutatkozott meg.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a készülő játékokkal mi történik. A USGamer forrásai szerint a The Wolf Among Us beígért második évada, valamint a Netflixszel közösen készített Stranger Things biztos nem látja meg a napvilágot, de a The Walking Dead utolsó évadának befejezése is kérdéses, pedig már csak két epizód lett volna hátra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap