Beyond Good and Evil 2 morzsák

Nem tűnt el e süllyesztőben, még fejlesztik, és valószínűleg a következő generációs konzolokra fog kijönni a játék.

Beyond Good and Evil 2 morzsák

A Ubisoft tervei között még mindig ott szerepel a sokak által szeretett 2003-as kalandjáték, a Beyond Good & Evil folytatása, és ezt a cég hivatalosan is megerősítette. Ez a hír egy nappal azután érkezett, hogy pletykák kezdtek keringeni arról, hogy Michel Ancel, a játék alkotója otthagyja a céget. A Ubisoft France cáfolta a pletykákat.

"Jön a játék" – nyilatkozta Yves Guillemot a múlt heti PlayStation 4 bemutató után az újságíróknak, de többet nem árult el, amit azzal indokolt, hogyha legközelebb beszélnek róla, már valami újat is tudnak majd mondani.

A Beyond Good & Evil 2-t már jó ideje fejlesztik. Eredetileg trilógiának tervezték, de az első rész, annak ellenére, hogy sokan szerették nem teljesített olyan jól a boltokban, ezért többször is szüneteltették a folytatáson végzett munkákat. Nem csoda, hogy az első rész rajongói már régóta várnak valami jó hírre a folytatással kapcsolatban. A darab legutoljára 2011-ben állt "aktív fejlesztés" alatt, mielőtt az alkotók megnyomták a szünet gombot, hogy Ancel elkészíthesse a Rayman Legendset. Közben egy jól kinéző videó is kiszivárgott a netre, amely a játék motorjával készült jeleneteket mutatott be. A Ubisoft később úgy nyilatkozott, hogy a BG&E2 már a következő generációs konzolokon fog csak futni.

Élelmes rajongók LinkedIn-en kiszúrtak egy bejegyzést az egyik ex-Ubisoftos pályatervező életrajzában, amely a platformokat említi, melyekre dolgozott. Ez az információ arra utal, hogy lehetséges, hogy egy időben a Wii U-s verzió is szerepelt a tervek között. Persze ezt nem lehet biztosan tudni, mert nem egyértelmű, hogy a Wii U-s bejegyzés milyen játékra vagy játékokra vonatkozik.

Reméljük Yves Guillemot szavai arra utalnak, hogy hamarosan tényleg bejelentenek valamit a játékkal kapcsolatban. Addig is a régi kiszivárgott videó alant megtekinthető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward