Bemutatta SLED technológiás televízióját a Realme

A készülék különleges világítással ér el döbbenetes színvilágot. És mellé egy 100 W-os hangprojektorral is előállt a Realme.

Bemutatta SLED technológiás televízióját a Realme

A Realme az okostelefonok terén már sokat tett le az asztalra, és az idei évet pedig már arra szenteli leginkább, hogy új területekre próbál betörni. A márkanév alatt 2020-ban sok érdekes eszköz jelent már meg, és most pedig egy új televízióról számolhatunk be, ami technológiai szempontból is érdekes, nemcsak azért, mert a Realme-től megszokott ár-érték arányt nyújtja. Emellett pedig még egy friss hangprojektor is befutott, ami jól illeszkedik ehhez a termékhez.

Realme Smart TV SLED 4K 55”

Galéria megnyitása

Készített már televíziót a Realme, nem az SLED technológiás készülék az első a számára, de ez már egy innovatív fejlesztésnek tekinthető. Egy olyan 55 hüvelykes képernyő adja az újdonságnak az alapját, ami a megszokottól eltérő világítással lett felvértezve.

Az SLED jelző egy RGB háttérvilágítást takar, ezáltal képes a megszokottnál jóval teltebb árnyalatokat produkálni a tévé. a 4K Ultra HD felbontású panel 108 százalékban tudja az NTSC színteret lefedni és 1,07 milliárd színnel dicsekedik. Az SLED fejlesztésében az SPD technology szakembere, John Rooymans is részt vett.

Galéria megnyitása

A tervezők egészen vékony kávába foglalták a tévét, ezáltal sikerült elérni 94,6 százalékos hasznos felület arányt. Rendkívül széles betekintési szögekből tud jó képminőséget elérni a Realme, és több képjavító eljárást is használ a Chorma Boost Picture Engine egységet kihasználva.

Hét előre programozott kijelzőmódja van a Realme Smart TV SLED modellnek. Van gamereknek szánt opció, és egyebek mellett energiatakarékos beállítás is. A kékfényt nagyon jól kontrollálja a készülék, ezzel a TÜV Rheinland minősítését is kiérdemelte.

Galéria megnyitása

A televízió egy multimédiás feladatokra kihegyezett MediaTek rendszerchipet kapott, ami négy Cortex-A53 magot foglal magában 1,2 GHz-es órajelen Mali-470 MP3 IGP-vel. A RAM 1,5 GB-os lett, a tárhely pedig 16 GB-ra lett szabva. 802.11ac Wi-Fi és Bluetooth 5 modul is található a fedélzeten, vezeték nélküli hangszórók, fejhallgatók is társíthatóak hozzá.

Az Android TV operációs rendszert futtatja a termék előre telepítve olyan szolgáltatásokkal, mint a Netflix, a Prime Video és persze a YouTube. Támogatott a Google Assistant, valamint a Chromecast is.

Galéria megnyitása

A Realme Smart TV SLED négy hangszóróval lett ellátva és támogatja a Dolby Audiót. 24 wattos a zenei teljesítménye, ami nem számít soknak, de nem is kell emiatt szégyenkeznie, és a vállalat elmondása szerint kifejezetten kellemes lesz a hangminőséget. De azoknak is nyújt egy további újdonságot a márka, akik nem érik be a gyári hangrendszerrel.

Realme 100W Soundbar

A Realme előállt egy hangprojektrorral is, amit bármilyen szobában egyszerűen el lehet majd helyezni a televízió mellett. Ez a berendezés már 100 wattos és több hangszórónak ad otthont. Van a termékben kettő teljes hangtartományt lefedő egység, kettő magassugárzó, ezek irányítottak, és van még egy különálló mélynyomó, ami vezetéken csatlakozik a központi megoldáshoz.

Galéria megnyitása

A hangprojektorban található hangszórók minden esetben 15 wattosak, így jön össze ennél a 60 wattos teljesítmény, és a mélynyomó pedig magában kitesz 40 wattot. Kiegyensúlyozott hangzást ígér a szerkezet, ami jóval dinamikusabb lesz, mint a gyári hangrendszer.

A Realme 100W Soundbar kapott Bluetooth 5 kapcsolódási lehetőséget, „madzagot” alkalmazva pedig HDMI, optikai, koaxiális és AUX csatlakozási opciókat is nyújt. Került rá USB is, ezt kihasználva akár magában is lehet használni. A különböző csatornák közötti váltás egyszerűen megy majd, mert a fontosabbaknak dedikált gombja van.

Galéria megnyitása

A Realme Smart TV SLED 4K 55” ajánlott fogyasztói ára 180 ezer forintnak megfelelő összegben lett meghatározva, a hangprojektor pedig mindössze 30 ezer forint átszámolva, tehát a páros összesen nem kerül többe 210 ezer forintnál. Indiában kezdi a karrierjét mindkét berendezés és október 16-tól szállítja ezeket a márka.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap