Shop menü

BEMUTATTA OLCSÓ, HOSSZÚ ÜZEMIDŐRE KÉPES OKOSÓRÁJÁT A ONEPLUS

A Nord széria tagjaként megjelenő termék azt hozza, amit a Nord okostelefonok is a középkategóriában, így nagy népszerűségnek örvendhet majd.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Bemutatta olcsó, hosszú üzemidőre képes okosóráját a OnePlus

A Nord mobilok már több éve velünk vannak a OnePlus égisze alatt, és most itt a Nord Watch is, ami a kiváló ár-érték arányt helyezte a középpontba. A tudása is jó lett a terméknek, és igazán hosszú ideig fogja bírni egy feltöltést követően. A szerkezet nagy siker lehet, és a cég úgy véli, hogy csomagban is tudja majd értékesíteni az eszközt a Nord mobilokkal.

Az okosóra rögtön egy 1,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel nyit, ami nagyon szép színeket fog produkálni, és a csúcsfény tekintetében is jól vizsgázik majd (500 nit). Ennek köszönhetően nappal is korrektül leolvasható lesz. A panelről azt is megtudhattuk, hogy 60 Hz-es üzemre képes, a felbontása pedig 368 x 448 képpontos, szóval nem szabályos négyzet alakú, de szögletes a 326 PPI-s pixelsűrűség mellett.

Galéria megnyitása

Több mint 100 különböző digitális számlap áll majd a felhasználók rendelkezésére, melyek között bátran válogathatnak, akár rendszeresen cserélhetik is ezeket, ha esetleg arra lenne igényük. Arról nem szólt a fáma, hogy a szoftveres fronton egyébként itt milyen alap van használatban, de a főbb funkciók menni fognak. Lehet majd kezelni az órán az értesítéseket, az üzeneteket és még a hívásokat is. Vezérelhető csuklóról a kamera, és így tovább.

Galéria megnyitása

Rengeteg sportmódból válogathatnak majd a mozogni vágyók. Összesen 105 opció van a sportolóknak, és ezek között több mint egy tucatnyit kiemelkedő részletességgel lesz képes követni a termék. A Nord Watch fel van készítve arra, hogy folyamatosan mérje a pulzust, és képes figyelni a véroxigén szintet is. Emellett olyan általános funkciókat is nyújt, mint a stressz szintjének a figyelése, vagy az alvási adatok rögzítése és ezek elemzése.

Galéria megnyitása

Az eszköz Bluetooth 5.2 modult használ, és külön applikáció van a funkciók kezelésére, az N Health app látja el ezeket a feladatokat. Saját GPS-t nem kapott a termék, a mobil GPS-ét tudja használni útvonal rögzítésére. A programon belül minden adatot egyszerűen át lehet majd tekinteni, valós időben tudja elemezi az egészségügyi információkat. A hölgyek számára érdekes extra funkció, hogy a havi ciklust is jegyzi, és képes diszkréten jelzést küldeni, amikor várhatóan megjön a menzesze.

Galéria megnyitása

Két színben mutatkozott be az újdonság, elérhető lesz feketében és kékben, de a kék opció is meglehetősen sötét, szóval azok csalódottak lehetnek majd, akik világos kivitelre vágytak. Az okosórák szíja cserélhető, és szabványos a csatlakozási felület, ami azt jelenti, hogy adott szélesség mellett bármilyen szíjat lehet használni, nemcsak a OnePlus által kínált lehetőségekből lehet választani.

Galéria megnyitása

A gyári szíj normál csatos, így biztos, hogy sosem fog véletlenül kioldódni. Szilikon a szíj, az óra tokozása pedig fém. 35,6 gramm maga az óra és 52,4 gramm a gyári szíjjal a tömege, a tok pedig 10,4 milliméter vastag, szóval egészen filigrán. Megfelelő szigetelést kapott az okosóra ahhoz, hogy IP68 minősítést érjen el. Ez azonban az órák körében azért nem olyan nagy szám, érdemes lesz kerülni a mélyebb vizet és a huzamosabb ideig tartó fürdést is, por viszont nem juthat a tokba.

Galéria megnyitása

A szerkezetet egy 230 milliamperórás kapacitású akkumulátor látja el energiával. A készülék normál használatban gond nélkül fogja bírni több mint egy héten keresztül, és amikor a lehető legjobb üzemidőre van szükség, le lehet majd tenni energiahatékony módba. Ebben az esetben akár egy hónapig is el fog kocogni, persze valamelyest csökkentett funkcionalitással.

A OnePlus Nord Watch ajánlott fogyasztói ára az indulás pillanatában 5000 rúpia, ami állítólag kicsit fentebb kúszhat majd a későbbiekben, mert jelenleg egy promóció keretében lehet rendelni Indiában. Átszámítva 26,5 ezer forintos összegről beszélhetünk jelenleg.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére