Bemutatkozott a CoD: Advanced Warfare többjátékos része

A játékmenet valahol a Titanfall és az alap Call of Duty között helyezkedik el, rengeteg testreszabási lehetőséggel.

Bemutatkozott a CoD: Advanced Warfare többjátékos része

Ahogy a Sledgehammer Games megígérte, tegnap, avagy a GamesCom kvázi mínusz egyedik napján bemutatkozott a Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer része, ami számos ponton hoz változást és újítást a már bejáratott formulába. Röviden tekintsük át ezeket, aztán pedig jöhet a video!

Először is, az exoskeleton természetesen többjátékos módban is használható lesz. Magasra lehet vele ugrani, lehet dashelni, nekirohanni az ellennek, egyszóval szinte Titanfallhoz hasonlító mobilitást ad karakterünknek, leszámítva a parkourt. Az exoskeleton képességeit és perkjeit testreszabatjuk majd.

Testreszabásban egyébként is jó lesz a játék, több, mint 350 féle fegyver kap helyet, köztük egy teljesen új, energiafegyver-osztály is megtalálható lesz. Mindegyikkel lehet majd babrálni is, így a készítők szerint a játékosok több milliárd egyéni beállítást hozhatnak létre. Az egész rendszer a Black Ops 2-ből ismert Pick 10 alapelven működik, csak itt Pick 13-nak hívják, ami azt jelenti, hogy összesen 13 különböző perköt, wildcardot, scorestreak bónuszt és kiegészítőt válogathatunk össze karakterünkre.

Játékmódok terén a szokásos özönre számíthatunk: visszatér a Team Deathmatch, a Domination, a Kill Confirmed, a CTF és a Search and Destroy, valamint a Hardpoint és a War is, bár utóbbi most már Momentum néven fut. Teljesen új mód lesz az Uplink, ami amolyan kézilabdával vegyített domination: a két csapat egy szatelit uralmáért küzd, amit lehet passzolgatni, és be kell dobni egy nagy vortexbe.

Érdekes, hogy minden előrendelő egy nappal a hivatalos rajt előtt megkapja a játékot, ezt a Sledgehammer úgy hívja, hogy Day Zero Edition - ráadásul ez minden platformra érvényes, és bónusz tartalmak is járnak mellé.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward