Bemutatkozik a Black Desert

Sandbox MMO nagyszabású csatákkal és különlegesen részletes karakterkreálóval.

Bemutatkozik a Black Desert

A Pearl Abyss koreai csapat által fejlesztett Black Desert című sandbox MMO idén fog megjelenni, igaz egyelőre csak Koreában, Oroszországban és Japánban, de már több európai és amerikai kiadó is kifejezte érdeklődését a játék iránt a 2013-as, meglehetősen jól sikerült Gamescomos bemutatót követően. A nyugati kiadók ettől függetlenül még óvatosak, a döntéshozatal előtt megvárják a zárt bétát, de az biztató jel, hogy már a kliens angol verziója is készülőben van. A játék először PC-re (Windows) fog megjelenni, de már folynak a tárgyalások a PlayStation 4-es változatról is.

Az ingyenesen játszható high-fantasy MMO-ban két egymással szembenálló frakció lesz, Republic of Calpheon és Kingdom of Valencia néven. Ezek színeiben hatalmas csatákban és várostromokban vehetünk részt. A fejlesztők annak érdekében, hogy mindez zökkenőmentesen történhessen, nem egy már meglévő motorból indultak ki, hanem sajátot fejlesztettek. A nagyszabású PvP csaták mellett a játékban természetesen minden megtalálható, ami egy MMO-hoz kell, űzhetünk szakmákat, lehet saját házunk és mini-játékokkal is elszórakozhatunk.

Az alábbi videóban látható a Black Desert igen részletes karakterkreálója, amely minden eddiginél finomabb testreszabást tesz lehetővé. A játék második zárt bétája április 22-én veszi kezdetét, sajnos csak Koreában.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward