Belépő szintű kétlemezes NAS-sal bővül a Synology termékpalettája

A DiskStaion DS220j mindent tud, amire a belépő szinten szükség lehet.

Belépő szintű kétlemezes NAS-sal bővül a Synology termékpalettája

A Synology egy új, kifejezetten a belépő szintre pozícionált hálózati adattárolóval rukkolt elő, amely a DiskStation DS220j típusjelzést viseli. A fehér házzal érkező kétlemezes NAS a Realtek négymagos SoC egységét, a 64-bites RTD1296-os modellt használja, amihez 512 MB-nyi DDR4-es fedélzeti memória társul. Az újdonság két bővítőhellyel várja az adattárolókat, ezekbe ráadásul nem csak 3,5 hüvelykes, hanem 2,5 hüvelykes formátumú meghajtók is szerelhetőek, igény szerint – igaz, utóbbiakhoz opcionális beszerelő keretre is szükség lesz. A belső tárhely az EXT4 fájlrendszert használja, a külső eszközöket azonban ext4, ext3, NTFS, HFS+, FAT és exFAT fájlrendszerrel is támogatja a termék. Az exFAT esetében egyébként külön csomag megvásárlására is szükség van a Package Centeren keresztül.

Galéria megnyitása

Az adattárolók esetében többféle üzemmód rendelkezésre áll, így egyebek mellett RAID 0, RAID 1 és JBOD támogatás egyaránt rendelkezésre áll, valamint a Synology Hibrid RAID-ben rejlő lehetőségeket is kamatoztathatjuk. Portok terén egy Gigabites Ethernet, illetve két USB 3.0 Type-A csatlakozó áll rendelkezésre – utóbbiakon keresztül csatlakozhatnak külső adattárolók, nyomtató, szünetmentes tápegység, illetve sok egyéb is. Sebesség terén a Synology hivatalos tájékoztatása szerint 112 MB/s körüli, illetve ennél magasabb értékekre is lehet számítani az olvasási és írási feladatok alkalmával. Adattároló kapacitás tekintetében 32 TB-nál tetőzik jelenleg a maximálisan támogatott kapacitás, a hardver hűtését pedig egy 92 milliméteres átmérőjű ventilátor végzi, amelynek zajszintje a gyártói mérés szerit 18,2 dB(A).

Galéria megnyitása

Az új NAS szoftveres képességek terén minden alapvető támogatással rendelkezik, vagyis képes automatikus adatmentésre, támogatja az Apple Time Machine szolgáltatását, valamint a különböző felhő alapú tárhelyekkel történő szinkronizációra is lehetőséget ad. A termék médiacenterként is használható, rendelkezik DLNA támogatással, valamint a legfontosabb hálózati protokollokat is támogatja (FTP, SMB2, SMB3, AFP, NFS és WebDAV). A rajta tárolt adatok megfelelő konfigurálás után távolról is elérhetőek, valamint számos egyéb funkcióval is rendelkezik, ahogy a NAS piacon már megszokhattuk.

A Synology DiskStation DS220j már el is érhető kereskedelmi forgalomban, kínálatunkban jelenleg éppen 68 390 forintba kerül, merevlemezek nélkül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap