Befutott az Amazfit Bip U, ez már a véroxigénszintet is méri

Nagy kijelzővel, több mint 60 sportmóddal és stressz-szint monitorozással szolgál a legújabb Bip modell.

Befutott az Amazfit Bip U, ez már a véroxigénszintet is méri

Az Amazfit számára a Bip okosórák sorozata hatalmas sikert hozott, éppen ezért cseppet sem meglepő, hogy már megint egy ilyen újdonsággal ismerkedhetünk meg. És ez a készülék már több ponton is túlmutat a Bip S képességein, az ára pedig továbbra is kedvező.

Ahogy az eddig Bip modellek, úgy az U jelzővel illetett is egészen könnyed, kompakt és négyzetes digitális számlappal lett ellátva. A készüléknek már egy 1,43 hüvelykes megjelenítője van, ami színes is amellett, hogy érintésekkel kezelhető. A felhasznált panel 320 x 302 képpontos felbontású, és számos hasznos információ jelenhet már meg rajta jól leolvasható módon. Gorilla Glass 3 üveg védi a viselhető kiegészítő felületét, és be lett vonva ujjlenyomat-taszító réteggel is.

Galéria megnyitása

Több mint 50 különböző órafelületből válogathatnak a tulajdonosok, ezáltal mindenki megtalálhatja majd azt, ami a számára legszimpatikusabb. Vannak érdekesebbe, izgalmasabbak, és vannak olyan grafikák, melyeknél az adatok mennyisége kerül az előtérbe, és sok információt rajzol ki egyidejűleg. Az Amazfit elsősorban a sportolókban látja a célközönséget, éppen ezért rengeteg, hatvannál is több előre beállított sportmódot biztosít a Bip U, amiket különböző részletességgel képes az óra monitorozni, elemezni.

Galéria megnyitása

Érzékelőkben bővelkedik a Bip U, a megszokott mozgási szenzorokon felül kiemelendő a pulzusmérőnek a megléte, és nagyon fontos, hogy a készülék képes arra is, hogy a felhasználó véroxigénszintjét monitorozza folyamatosan. Ez főleg azoknak jön jól, akik intenzíven űzik a sportokat. És a Bip U arra is képes, hogy megállapítsa a felhasználónak a stressz-szintjét, és adott esetben nyugtató gyakorlatokat is tud mutatni. Figyel a kütyü az alvási ciklusok során is, és a délutáni pihenőket is magától érzékeli.

Galéria megnyitása

Az okostelefon Bluetooth 5 modult alkalmazva kapcsolódik a Bip U-hoz, ás a Bluetooth Low-Energy kiterjesztést is támogatja, hogy alacsony fogyasztás mellett tudjon kommunikálni. GPS vevőt nem kapott az eszköz, viszont készül a Bip U Pro modell, és abban már ennek is helyet kerítenek a tervezők. Az eszköz alkalmazása viszont tud gondoskodni a mobilok GPS-ének a kihasználásával a nyomkövetésről.

Galéria megnyitása

Műanyag a tokozása a készüléknek, de nagyon jól bírja majd a gyűrődést. Kiválóan bizonyítja ezt, hogy 50 méteres mélységben is el tudja viselni a víznyomást, és ezáltal úszni minden gond nélkül lehet vele – a búvárkodás persze már nem ajánlott. Csak 31 gramm a szerkezet, és szilikon szíj van rajta, ami jól levegőzik a csuklón. A szíj szabadon cserélhető. Fekete, zöld és rózsaszín változatban lesz elérhető az Amazfit újdonsága.

Galéria megnyitása

230 milliamperórás kapacitású akkumulátorral lett ellátva a karóra, ami első hallomásra nagyon sovány, viszont igazából nincs gond az üzemidővel. Az Amazfit így is meg tudta oldani, hogy egy töltéssel átlagos igénybevétel mellett 9 napig tudjon talpon maradni a Bip U, így inkább nem használt izmosabb telepet, ami nehezebb és vastagabb termékhez vezetett volna. A töltésre használatos bölcső gumis, ezáltal nem fogja a terméket megsérteni.

Az Amazfit Bip U óra Indiában fog először a boltokba kerülni, ott napokon belül kezdődik az értékesítése a terméknek. Az ára pedig ennek az újdonságnak 6000 rúpiában lett meghatározva, ami jelenlegi árfolyamon átszámítva 26 ezer forintnak felel meg. A vállalat induló akcióban még kedvezményeket is kínál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap