Befejezték a Warcraft film forgatását

A forgatás négy hónapig tartott, az utómunkák jóval tovább fognak. A filmet 2016 márciusában láthatjuk.

Befejezték a Warcraft film forgatását

Bár a Warcraft film csak 2016 márciusában fog a mozikba kerülni, a forgatás már lezajlott. Az örömteli hírt maga Duncan Jones (Moon, Forráskód) rendező jelentette be Twitteren: "Az utolsó nap a Warcraft forgatásán hivatalosan... véget ért! Megyek az ágyba három órát aludni a délelőtti találkozóm előtt. Jó reggelt Twitter!" - írta Jones. Bejelentését követőinek, rajongóinak és olvasóinak gratulációi követték.

Arról viszonylag még kevés információ kering a neten, hogy miről fog szólni a Legendary Pictures és a Blizzard Entertainment által közösen készített Warcraft film, de annyit már tudni lehet, hogy Azeroth népeinek örök küzdelme lesz a középpontban: az emberek vezette Szövetség és a Horda nemes, ám agresszív tagjainak harca, különös tekintettel az orkok és emberek közötti ellentét eredetére. Ez valóban nem sok infó, az alkotók nagyon titkolóznak a filmmel kapcsolatban, eddig nemcsak hogy előzetest nem láthattunk belőle, de a forgatásról sem került eddig túl sok fotó a nyilvánosság elé, az alant látható az Empire magazinban jelent meg. A júliusi Comic-Conon valószínűleg már nagyobb betekintést engednek a filmbe, talán már mozgóképeket is láthatunk majd.

A forgatás maga egyébként 123 napig tartott, mostmár "csupán" az utómunkák vannak hátra, amelyek egy ilyen jellegű, számítógépes grafikában gazdag filmnél bizony sok időt vesznek igénybe. Azeroth és népei életre keltésében a Star Wars stúdiója, az Industrial Light & Magic fog segédkezni, céljuk, hogy az élő szereplőket és CGI-t úgy kombinálják, hogy a végeredmény "az Avatar és a Game of Thrones találkozása" legyen. A Legendary Pictures producere szerint a film nemcsak a Warcraft rajongóknak szól, olyan átfogó témákat vonultat fel, melyekkel szélesebb közönség tetszését is elnyerheti. A film főszereplői Paula Patton (Mission Impossible: Ghost Protocol) és Travis Fimmel (Vikings) lesznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward