Beépült a Lens az ASUS kamerájába

Beépült a Lens az ASUS kamerájába

A Google a fejlesztői konferenciája keretében bejelentette, hogy a Google Lens szolgáltatás megszabadul korábbi béklyójától, és szabadon felhasználhatják majd a vállalat partnerei. A Sony és a Motorola rögtön be is építette a funkciót a gyári kamera applikációjába, mostanra pedig az ASUS is meglépte ezt.

A tajvani alakulat minden feltűnés nélkül, a legnagyobb csendben csempészte bele a Google Lens opciót a PixelMaster Camera alkalmazásba. Egy felhasználó szúrta ki az újítást a programon belül a frissítést követően. Pontosan nem is lehet tudni, hogy mikor jelent meg a szolgáltatás az ASUS applikációjában, de a v4.1.12.2_180604M verzióban már bevetésre kész. A PixelMaster kamerát a Play Store közbenjárásával frissíthetik az ASUS készülékek tulajdonosai.

Az új lehetőség nem működik folyamatosan a PixelMaster Camera esetében, csak akkor lép működésben, amikor a megfelelő módra vált a felhasználó. Ezt nagyon egyszerűen el lehet érni, mert ugyanott van, ahol például a Panoráma és a Slow Motion is kiválasztható szükség esetén. A Google Lens szolgáltatás lehetőséget biztosít arra, hogy a készülék tulajdonosa kamerát kihasználva tudjon információkat gyűjteni a környezetével kapcsolatban. Ez képes felismerni különböző helyszíneket, tárgyakat, a szövegrészeket pedig akár ki is másolhatja a felhasználó, mert minden karaktert azonosít. Egy történelmi emlékműről azonnal képes extra információkat mutatni, egy mozis poszteren szereplő dátumot pedig rögtön lehet menteni a naptárba, és akadnak még trükkök a tarsolyában.

Galéria megnyitása

Hogyan alakul a Google Lens támogatás az ASUS-nál? Nos, a ZenFone 5 okostelefon esetében biztosan kihasználható az integrált Google Lens funkció a PixelMaster kamerában, mert egy ilyen eszköz tulajdonosa fedezte fel. Ezen túl minden bizonnyal a ZenFone 5z, a ZenFone 5Q és a ZenFone 5 Lite is megkapja, de hivatalos információ hiányában nem lehet tudni, hogy a régebbi eszköz esetében miként alakul a sorsa. Amennyiben olvasóink közül valaki rendelkezik ZenFone modellel, bátran megoszthatja a tapasztalatit a PixelMaster app frissítését követően.

ASUS PixelMaster Camera: Android

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward