Beats Solo Pro – Új vezeték nélkül, zajszűrős fejhallgató az Apple-től

A Beats márka friss tagja letisztult köntösben nyújt kiemelkedő hangzást és lehetőségeket.

Beats Solo Pro – Új vezeték nélkül, zajszűrős fejhallgató az Apple-től

Napjainkban már nagyon változatos a Beats kínálata, és most egy újabb remek megoldással bővült tovább a Solo Pro révén. Ez a készülék nagyon kényelmesen viselhető majd, és minden körülmények között kellemes használatot fog biztosítani a tervezők reményei szerint.

Galéria megnyitása

A Beats Solo Pro úgy lett kialakítva, hogy nagyon jól szigeteljen, és annak érdekében, hogy a felhasználók tényleg teljesen zavartalanul élvezhessék a kedvenc dalaikat, még fejlett aktív zajszűréssel (Pure ANC) is fel lett ez a termék vértezve. Persze nem mindenhol előny, ha nem hallja a zajokat az ember, az utcán például kifejezetten veszélyes lehet ez, éppen ezért a Solo Pro egy olyan módot is kapott, ahol pont az lesz a lényeg, hogy minden külső hangot halljon az ember, pont úgy, mintha semmi nem lenne a fején.

Tehát ha kell, teljesen immerzív zenei élményt nyújt a fejhallgató, de szükség esetén akár úgy is tud viselkedni, mintha ott sem lenne az ember fülén – és egyébként le is kapcsolható az ANC. (A Solo Pro bejelentése közvetve még azt is megerősítette, hogy jön a zajszűrő funkcióval szolgáló AirPods kiadás is.)

Galéria megnyitása

 

Az Apple a legtöbb vezeték nélküli fül- és fejhallgatóját saját chippel szereli már egy ideje, éppen ezért nem meglepő, hogy a Beats Solo Pro például az Apple H1 lapkát vonultatja fel. Ennek az egységnek köszönhető egyebek mellett az, hogy a társítás rendkívül egyszerűen megy majd, a vezeték nélküli összeköttetés pedig nagy hatótávolsággal, jó sávszélességgel és rendkívül stabilan fog menni a Bluetooth 5 modul miatt.

Szintén az Apple H1 chipnek hála a digitális asszisztens szupport is megoldott ennél az újdonságnál. Az Beats Solo Pro gond nélkül fogja kezelni a Sirinek kiadott utasítások, ennek köszönhetően menet közben is számos funkciója elérhető lesz például az iPhone-nak, meghallgathatóak a friss üzenetek, felvehető hangjegyzet, naptári értesítés hozható létre, és így tovább.

Galéria megnyitása

A fülre illeszkedő rész sok tesztelést és próbát követően nyerte el a végleges formáját, felépítését. Ez nemcsak komfortos, hanem strapabíró is elvileg, a korábbiaknál jobban fogja viselni például az izzadtságot, így aki ezzel szeretne sportolni, az is hosszú élettartamra számíthat. Bár van fejlett hangvezérlés, de sok dolgot szeret az ember inkább a kezével megoldani, ezért érintésérzékeny felületet kapott a Beats Solo Pro, így lehet például egyszerűen vezérelni a zenelejátszás vagy az aktív zajszűrést.

Különleges extra funkció itt, hogy ahhoz is tud alkalmazkodni a fejhallgató, ha valaki szemüveget visel, esetleg nagyobb fülbevalója van, és ez nagyobb nyitottságot eredményez a párnák és a fej vonala mentén. Több mikrofon is van az eszközben, és ezek különböző feladatokat látnak el.

Galéria megnyitása

Jól hordozható a fejhallgató köszönhetően annak, hogy pillanatok alatt össze lehet csukni kisebb méretűre. Nincs a készüléken bekapcsoló gomb, azt fogja érzékelni, amikor használatba veszik a szétnyitáskor. A Solo Pro egészen gazdag színválasztékkal kecsegtet, ennek pedig elsősorban a fiatalabb vásárlók örülhetnek majd.

Megvehető lesz a szerkezet feketében, barnában, kétféle árnyalatú kékben, pirosban és fehérben is. Jó hír, hogy a tervezők itt már nem fényes műanyagot használtak, hanem kifinomultabb anyagokhoz nyúltak, amik jobb minőségérzetről gondoskodnak – és az ujjlenyomatot sem fogják szorgosan gyűjteni.

Galéria megnyitása

A Beats Solo Pro elképesztően jó üzemidővel fog szolgálni, 40 órán át lehet vele folyamatosan zenét hallgatni vagy videózni, esetleg telefonálni, és még az aktív zajszűrés használata mellett is 22 órát tud majd. Megemlítendő itt, hogy van gyorstöltés támogatás (Fast Fuel), melynek köszönhetően mindössze 10 perc alatt annyi energiát szív magába az eszköz, amivel 3 órán keresztül fogja bírni a strapát.

És igazából akkor sincs vész, ha lemerül, mert kábellel még ilyen esetben is használható marad, csak ilyen esetben az aktív zajszűrést el kell felejteni. A fejhallgató mellett a dobozban lesz egy Lightning kábel (3,5 milliméteres aljzat nincs rajta), valamint egy hordozó tok, ami megóvhatja a szerkezet épségét használaton kívül, balesetek esetén, ez mindenképpen hasznos extrának tekinthető.

Galéria megnyitása

A Beats Solo Pro nem lesz egy olcsó termék, de tekintve a márka többi megoldásának az árazását, ez aligha fog bárkit meglepni. Az Apple zászlaja alatt bemutatott újdonság 300 dollárba fog kerülni, és jelen állás szerint október 30-ától lesz elérhető a kiemelt piacokon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap