Beats: A Powerbeats Pro hangzását nyújtja az új Powerbeats fülhallgató

Az Apple zászlaja alatt ezúttal egy olyan füles jelent meg, ami az ár-értékét tekintve is jó lehet.

Beats: A Powerbeats Pro hangzását nyújtja az új Powerbeats fülhallgató

Már néhány hetet tudni lehetett, hogy érkezik a Powerbeats negyedik generációja, ami mindenféle számozás nélkül mutatkozott most be. Az újdonság minden lényeges szempontból előrelépést hoz, ami egy ilyen eszköz esetében számít, jobb hangzással, kényelmesebb viseléssel és hosszabb üzemidővel lehet kalkulálni.

Ezúttal egy olyan fülhallgatóval ismerkedhetünk meg, ami nem teljesen vezetékmentes, hanem a jobb és a bal felét kábel köti össze. Ez a kiegészítő úgy lett kialakítva, hogy elsősorban azoknak legyen megfelelő alternatíva, akik sportolás mellé keresnek megfelelő társat, de persze a hangminőséget is szem előtt tartják.

Galéria megnyitása

A Beats elmondása szerint az új Powerbeats kiadás már ugyanazt a hangzást tudja produkálni, amit a Pro variáns jóval magasabb összegért cserébe. A Powerbeats Pro a korábbi tesztek alapján kiváló hangminőséget tudott nyújtani, abszolút megfelelt a komolyabb elvárásoknak is, a legjobbak közé tartozott, ami mindenképpen jó hír az aktuális újdonságunkra nézve. A Powerbeats és a Powerbeats Pro között a legnagyobb különbség az maradt, hogy ez a mostani modell nem teljesen vezeték nélküli.

Mióta a Beats márka alatt megjelenő eszközök is az Apple alá tartoznak, a cupertinóiak által fejlesztett komponenseken is osztoznak a különböző termékek, és ezt itt is látni lehetet. A negyedik generációs Powerbeats megkapta az Apple H1 chipet. Ennek az egységnek köszönhetően támogatja az iPhone-okkal a gyorstársítást a Bluetooth kapcsolat mellett, és természetesen lehet használni a Siri digitális asszisztens szolgáltatást. Lehetőséget nyújt arra is a termék, hogy egy forrást több fülessel lehessen hallgatni az Audio Sharing révén, így a párok hazafelé a buszon kényelmesen hallgathatják ugyanazt a podcastot, nézhetnek egyszerre filmet, sorozatot.

Galéria megnyitása

A kényelem és a stabilitás itt lényeges része volt a tervezésnek; a rögzítésre szolgáló fülpánt minden helyzetben stabil tartásról gondoskodik majd a használata alatt. IPx4 minősítéssel rendelkezik a kiegészítő, ennek köszönhetően nemcsak az izzadtságot, hanem az esőt is bírni fogja. Nem kell attól félni, ha valakit futás közben elkap egy felhőszakadás, hogy mi lesz a fülhallgatóval.

A Beats három színben, fehérben, feketében és pirosban kínálja a fülhallgatót. A teljesen vezeték nélküli fülhallgatók a tokjukkal kiegészülve már könnyedén tudnak 20 óránál hosszabb üzemidőt is, de a Powerbeats egy szusszal is remek teljesítményt nyújt. Nem kevesebb mint 15 órán át lehet hallgatni megállás nélkül, míg az előző generációnál csak 12 órával lehetett számolni, a Powerbeats Pro pedig mindössze 9 órát tud – persze vezetékmentesen.

Galéria megnyitása

Megemlítendő még, hogy adott a Fast Fuel gyorstöltési eljárás is az újdonságnál, aminek köszönhetően mindössze 5 perc alatt bele lehetet pumpálni annyi „üzemanyagot” az akkumulátorba, hogy 1,5 órán keresztül, lehessen használni. Szó szerint percek alatt tud magába szívni annyi töltöttséget a termék, hogy egy átlagos hosszúságú ingázást végig kibírjon. A töltése kábellel történik majd, egy Lightning csatlakozó került rá, sajnos nem C-típusú USB-vel lett ellátva.

Az új Powerbeats fülhallgató még a héten elérhetővé válik az Apple-nél és a legnagyobb hivatalos partnereinél. A kiegészítő 150 dolláros áron kelleti a bájait, ami nagyon jól hangzik ahhoz képest, hogy a 250 dolláros Powerbeats Pro hangzását nyújtja a Beats elmondása alapján.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap