Bayonetta nem szereti a Karácsonyt

A SEGA bejelentette, hogy elcsúsztatja Bayonetta baba bemutatkozását itt nyugaton 2010-re. A PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő különös(en őrült) Devil May Cry klón így szintén kimarad a "karácsonyi őrületből" (lassan már inkább pangásból), és ez által a 2009-es játékeladás statisztikából. Ez már tényleg vérlázító! Mivel fogunk így játszani a fa alatt szaloncukrot majszolva?! 

Bayonetta nem szereti a Karácsonyt

A SEGA bejelentette, hogy elcsúsztatja Bayonetta baba bemutatkozását itt nyugaton 2010-re. A PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő különös(en őrült) Devil May Cry klón így szintén kimarad a "karácsonyi őrületből" (lassan már inkább pangásból), és ezáltal a 2009-es játékeladás statisztikából. Ez már tényleg vérlázító! Mivel fogunk így játszani a fa alatt szaloncukrot majszolva?!

"A Bayonetta egy kiemelten fontos új cím a SEGA számára, mely a következő szintre emeli a cég portfolióját." - nyilatkozta a SEGA West elnöke, Mike Hayes. "Egy mostanában végzett piackutatást követően azt a döntést hoztuk, hogy a 2010 januári megjelenés lenne a legoptimálisabb a nyugati piacon, így tudnánk csak kihozni a maximumot a játékból."

Lehet inkább meg kéne várnunk még mindenki bejelenti a csúszásokat és kiadni egy listát, hogy mi az ami végül meg is jelenik karácsonykor. Hagyjuk is inkább az egészet és nézzünk körül a PoPCap kínálatában. Ki szeretne Plants vs. Zombies-t játszani?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward