Battle Pass-t kap a Fire Emblem Heroes is

Battle Pass-t kap a Fire Emblem Heroes is

A Nintendo ezúttal egy régebbi mobiljáték klasszikusához nyúl kicsit hozzá, hogy frissen tartsa a játékot… vagy még inkább, hogy több pénzt húzzon le a játékosokról.

A Fire Emblem Heroes a Nintendo második mobiljátékos próbálkozása volt, nem sokkal a Super Mario Run után. A mobilos Fire Emblem hatalmas sikernek örvendett, a megjelenésekor több milliós letöltéssel, illetve a játékosok részéről a pozitív fogadtatásnak köszönhetően. Ezen kívül üzletileg is hamar sikeressé vált a kezdeményezés, így a Nintendo megbizonyosodott róla, hogy érdemes a mobilplatformokba is pénzt fektetni.

A játék free-to-play rendszere a Super Mario Runhoz és más mobilos Nintendo játékhoz képest sokkal jobb volt, egészen jól megtalálták a fejlesztők az aranyközéputat az ingyenes és a fizetős tartalmak között, ráadásul az elmúlt években a játék folyamatosan épült és szépült mindenki megelégedésére. Ennek viszont úgy tűnik most vége, érkezik ugyanis a Feh Pass, aminek segítségével egy csomó játékmenetet könnyítő tényezővel bővül a játék. Röviden ez egy hivatalosan előállított havi Havi 11,49 eurós csalás lesz, aminek a morbid ünneplését megnézheted 11:46-nál az alábbi videóban.

A skineken, új hangokon és pár egyedi eseményen felül az előfizetők kapnak havonta hősöket, akiknek a statisztikáját alapból feljebb tolja a nem fizetős játékosokénál. Mivel a játékban vannak kompetitív játékmódok, el lehet képzelni, hogy ez mit jelent a végeredmény szempontjából.

Ezen kívül pedig az előfizetőknek jár egy visszatekerő gomb, amivel visszavonhatják a lépéseiket. Elrontottad a csatádat? Havi 11,49 euróért nem probléma, kezd elölről akár az egész meccset, vagy lépkedj vissza egyesével amíg neked jó nem lesz.

A játékosok egy része nem fogadja olyan jól a dolgot, mint amennyire a prezentációban ünnepélyesen bejelentették. A királyi palotákban annak idején hasonló ünneplések közepette kiálthatták ki ünnepélyesen az új, mindenkit megsarcoló adókat. De lehet még ma is ez a bevált módi, a Nintendonál legalábbis biztosan.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap