Batman: Arkham Knight - Egyedül húsz tankkal szemben

Nem lesznek töltőképernyők, visszatér a New Game Plus mód és a Batmobil minden korábbinál több fegyverrel lesz felszerelve.

Batman: Arkham Knight - Egyedül húsz tankkal szemben

Újabb részletek derültek ki a 2009-ben indult Arkham-széria utolsó részéről, a Batman: Arkham Knightról. A június huszonharmadikán érkező, PC-re PS4-re és Xbox One-ra megjelenő részben minden korábbinál élethűbbnek fog tűnni a bejárható játéktér. Ehhez a nagyszerű grafika mellett az is hozzá fog járulni, hogy nem lesznek töltőképernyők. Tehát, akadálytalanul járhatjuk majd be az egyes pályaszakaszokat.

A játék munkálatait irányító Sefton Hill azt is megerősítette, hogy a széria hagyományainak megfelelően az első végigjátszásunk után ismét módunk lesz arra, hogy a New Game Plus módot választva újra nekikezdjünk a kalandoknak. Ilyenkor megtarthatjuk majd a korábban már megszerzett eszközöket, és a tapasztalati pontjaink sem fognak elveszni, tehát nagyságrendekkel erősebbek és jobban felszereltek leszünk, mint amikor először indultunk.

A Batmobil pár fegyveréről is lehullott a lepel. Hill elmondása alapján a Rocksteady egyik legfőbb célja az volt, hogy egy olyan csodakocsit adjanak a játékosoknak, amivel akár húsz tankkal szemben is lehet majd esélyük Gotham erőszak és káosz uralta utcáin. Az EMP-fegyverünkkel egy kis időre lebéníthatjuk majd a bűnözők járgányait, és a ránk kilőtt rakéták célzóberendezéseit is meg fogjuk tudni zavarni, így azok száznyolcvan fokos fordulatot véve a minket felrobbantani akaró gonosztevők kocsijait fogják leamortizálni. A „Drone Virus”-nak keresztelt készséggel pedig az ellenünk küldött drónok barátokat az ellenségtől megkülönböztető szoftverjét zavarhatjuk majd össze.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward