Azért az Overwatch 2 mégse úgy lesz kettő, mint ahogy mesélték

Egyre többet tudunk a játékról.

Azért az Overwatch 2 mégse úgy lesz kettő, mint ahogy mesélték

Az Overwatch 2 bejelentése bár érdekes volt, a prezentációs idő egy jó része nem a konkrét információkat tartalmazta, hanem ilyen általános állásfoglalást néhány mellébeszéléssel. Gyorsan fussunk is át azokon az információkon, amit csak utólag tudhattunk meg.

Twitteren egy francia streamer, @AlphaCastFR rákérdezett, hogy most az Overwatch 2 egy külön álló játék lesz, vagy nem. Nagyon úgy tűnik, hogy azoknak lesz igaza, akik egyfajta frissítésnek várták a játékot, mert az Overwatch 1 és a 2 kliense egy és ugyanaz lesz. A különbség annyi lesz, hogy a gép elleni tartalmak, mint például a történet le lesz zárva. Más forrás azt erősítette meg, hogy a grafikai javításokat és a kezelőfelületet is megkapja az OW1.

Ez a döntés a Blizzard részéről teljesen logikus lenne, ha valóban életben akarják tartani az első részt, hiszen nem kell két külön játékot fejleszteniük, nem kell az új karaktereket kétszer megcsinálniuk az új és a régi grafika miatt, elég egyszer dolgozniuk. Így biztosított, hogy az OW1 játékosok se maradjanak le semmiről se.

A Push játékmódról is tudunk pár újat mondani. Egy robotot kell végig kísérnünk a pályán és ezt az ellenség is ugyanígy megpróbálja, aki tovább jut vele, az nyer. Ohnickel Youtuber készített is egy majd kétórás játékmenet videót a helyszínről.

Az eredeti Overwatch fog kapni egy jobb időelütő játékot, mint a mostani skirmish. Miközben csapattársainkkal arra várunk, hogy végre játékba kerüljünk a magas várakozási idő miatt, egymás elleni DM játékmódban üthetjük majd el az időt. Ezen kívül ugyanígy egyszerre többféle játékmódra is sorba állhatunk majd.

Az új karakter a kanadai Sojourn lesz, aki már korábban is feltűnt videókban és elrejtett információkban itt és ott. A sztoriban fontos szerepet szánnak neki. A torontói pályát hozza majd magával és három új helyszínt is tudunk már. Rio de Janeiro, Göteborg, Monte Carlo-val együtt PVP és PVE módokra számíthatunk az új terepeken.

Végezetül a rajongók gondoskodtak arról, hogy kijavítsák az Overwatch 2 videóját, ami nem volt túl hiteles.

A játék PC-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik, de egyelőre ismeretlen időpontban, amire a fejlesztők se tudják a választ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap