Azelőtt eltűnik a ronda Series X matrica, mielőtt megjelent volna

Azelőtt eltűnik a ronda Series X matrica, mielőtt megjelent volna

A Microsoft kicsit változtat itt-ott a megszokott dizájnokon, illetve van, amit már a bevezetése előtt el is vetett. Ez utóbbi például a „Series X-re optimalizált” matrica volt, ami a jövőben érkező játékok borítóképein kapott volna helyett, de annyira rondára sikerült, hogy szó szerint tönkretette a játék dobozát a vizuális terrorizmusával.

Ezt természetesen a leendő vásárlók szóvá is tették, így a vállalat meg is vált a „matricától”, legalábbis az elülső oldalon biztosan.

Ha valakinek van otthon Xbox One konzolja, akkor ő is tapasztalta, hogy a Microsoft direkt el akarja venni az emberek kedvét a vásárlástól, ugyanis a bolt botrányosan lassan tölt be (lemértem, 15 másodperc csak a főoldal, tartalomtól függően újabb 15 másodperc a játékra kattintva), a boltban böngészni rajta pedig olyan élmény, mintha a bevásárlókocsid folyamatosan balra húzna az áruházban, mert sokszor nem lehet elérni egy menüpontot kontrollerrel, mindig átugorja a kis ikont a kurzor a rossz tervezés következtében.

Úgy tűnik ez a botrányos állapot hamarosan megszűnik, ugyanis a következő frissítéssel együtt 2 másodperces betöltési időt ígérnek nekünk és végre egyszerűbb is lesz a játékok megvásárlása, sőt, nem fog az arcunkba robbanni a feleslegesen betöltött teljes képernyős trailer se.

Végezetül pedig a Game Pass-os részleg dolgozta át egy kicsit a logóját.

Több helyen is találgatták, hogy el fogják hagyni az Xbox márkanevet, hiszen eddig a logóban egyértelműen le volt írva, hogy Xbox Game Pass, mostantól pedig csak az Xbox logó és a Game Pass kiírt felirat látható.

Szerencsére a profi Microsoft grafikusok Comic Sans betűtípussal viccesen megmutatják nekünk, hogy kell értelmezni az új logót és ez alapján továbbra is nyugodtan hívhatjuk Xbox Game Pass-nak a szolgáltatást.

Az új logó előnye szerintük többek között, hogy olcsóbb, ha magunkra szeretnénk tetováltatni, illetve kevesebb nyomdafestékbe kerül a használata. Ezzel nem is tudunk vitába szállni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap