Az RGB rajongó gamereket veszi célba az Antec Dark Avenger 601

A DA601-es modell az RGB LED lázat próbálja meglovagolni.

Az RGB rajongó gamereket veszi célba az Antec Dark Avenger 601

Az Antec egy különleges, RGB LED vezérlővel és világítással is felvértezett, közepes méretű toronyházat dobott piacra a Dark Avenger 601 képében, amely különleges előlapjával és remek bővíthetőségével próbálja megdobogtatni az új számítógépházat kereső vásárlók szívét. A 220 milliméter széles, 500 milliméter magas és 3480 milliméter mély DA601-es ház előlapja négy darab ARGB LED csíkot rejt, az előlap közepére pedig egy ARGB világítással ellátott légkeverő került.

Galéria megnyitása

A ház belsejében egy ARGB vezérlő is lapul, ami maximum négy darab ARGB ventilátor kezelésére képes, valamint akár az alaplapi ARGB porthoz is csatlakoztatható, így könnyedén szinkronizálhatjuk a rendszer világítását. Az előlapi portok között a LED vezérlő gombon kívül két USB 3.0-s port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet, valamint a szokásos bekapcsoló- és reset gombok sorakoznak.

Belül a szokásos kétkamrás felépítés köszön vissza, ami manapság óriási népszerűségnek örvend. Az alaplaptálca E-ATX formátumig bezárólag várja az alaplapokat, PCI bővítőhelyekből pedig hetet kapunk, vertikális videokártya-elhelyezésre azonban nincs mód. A házban maximum 400 milliméter hosszú videokártya, maximum 160 milliméter magas processzorhűtő és maximum 200 milliméter hosszú tápegység fér el. Az adattárolókat az alaplaptálca hátuljára, illetve a tápegység kamrájába helyezhetjük: előbbi négy darab 2,5 hüvelykes meghajtót, utóbbi pedig két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes adattárolót fogad.

Az alábbi galériát megnyitva megcsodálható a ház minden szeglete

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A szellőzésről gyárilag egy előlapi és egy hátlapi ventilátor gondoskodik, amelyek mindketten 120 milliméteres átmérővel érkeznek, világítást azonban csak az előlapi példány kínál. A ház előlapja mögött maximum három darab 120 milliméteres ventilátor fér el, a tetőlap alá pedig maximum három darab 120 milliméteres vagy két darab 140 milliméteres légkeverő számára van hely. A por útját mindkét helyen mágneses szűrő próbálja elállni, valamint a tápegység szellőzőjéhez is szereltek egy kivehető és könnyedén tisztítható szűrőt. Annak érdekében, hogy a színes fényárban pompázó belső teret bármikor megcsodálhassuk, a bal oldallapot edzett üveglap alkotja.

Az Antec Dark Avenger 601 rövidesen elérhetővé válhat kereskedelmi forgalomban, várható listaárát viszont még nem árulta el a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap