Shop menü

AZ OVERWATCH 2 SZTORIMÓDJA NAGYJÁBÓL EGY ÉVIG NEM IS FOG FOLYTATÓDNI

A háromrészes animesorozat is napokon belül megjelenik.
Török Roland
Török Roland
Az Overwatch 2 sztorimódja nagyjából egy évig nem is fog folytatódni

A Blizzard nemrég bejelentette, hogy az Overwatch 2 esszenciáját nyújtó sztorimód az ígért formájában sose fog megjelenni, helyette egyszerűsített formában történetalapú küldetések érkeznek. 

A játékosok csalódása hatalmas volt, hiszen a beígért PvE funkciók miatt maradt abba az Overwatch 1 fejlesztése, és az OW2 is erre épült volna. Az egyszerűsített küldetések mindenesetre érkeznek, ám a kizsigerelt funkciók ellenére is bizony pénzért lehet majd elérni azokat. Ez természetesen egy újabb csalódás volt, de persze azt hihetnénk, hogy az elmúlt 5-6 évben, amióta a PvE-n dolgozik a Blizzard, bizony felgyült annyi történet alapú küldetés anyag, hogy innentől kezdve folyamatosan dobálják majd ki számunkra az egyszerűsített sztoriküldetéseket.  

Nos, erről szó sincs.  Emongg egy interjú keretében (7 óra körül a videóban) kérdezte ki a játék producerét, Jared Neuss-t, aki elmondta, hogy a PvE tartalom következő fordulója csak jövőre várható, de nem év elején. Egyelőre fel fogják mérni a játékosok igényeit és figyelni fogják a visszajelzéseket, majd utána vágnak bele az új tartalom elkészítésébe. 

Az interjúból az is kiderült, hogy a klasszikus 2CP pályák, mint amilyen Hanamura is volt nem fog a régi formájában visszatérni, de elképzelhető, hogy más módon igen.

A 2CP pályák voltak azok, amikor 2 pontot kellett elfoglalni a csapatnak, ez általában kiegyensúlyozatlan játékot eredményezett, ezért nem vették ki őket az Overwatch 2-ből.  Kiriko teleportációs bugjáról jól tudnak, de úgy tűnik, hogy addig nem fogják tudni megoldani, amíg újra nem írják a teleportációs logikát a karakternél. Dolgoznak rajta, de rengeteg munka, nincs is időpontjuk arról, hogy mikor lesznek kész vele.  

Ha más nem, a 3 részes Overwatch mini anime sorozat érkezése már közel van.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére