Az NBA 2K9 hamarosan jön PC-re

2K Sports kiadó jó hírrel szolgál a sportjátékokat kedvelő PC tulajdonosoknak, ugyanis nemsokára kiadják az NBA 2k9-et a fent nevezett platformra.

Az NBA 2K9 hamarosan jön PC-re

2K Sports kiadó jó hírrel szolgál a sportjátékokat kedvelő PC tulajdonosoknak, ugyanis nemsokára kiadják az NBA 2k9-et a fent nevezett platformra. Az NBA 2k9 már a 10. játék a nevezetes kosárlabda sorozatban, mégis ez az első, amit kiadnak PC-re.

"Örülünk, hogy a kosárlabda egyre nagyobb népszerűségnek örvend és már alig várjuk, hogy végre kiadhassuk a PC játékosok részére is az NBA 2K9-et!" - mondta Greg Thomas a 2K sportjátékfejlesztő részlegének alelnöke. Azt is hozzátette, hogy "A legelkötelezettebb kosárlabda rajongók is meg lesznek majd elégedve a PC-re átültetett játékkal, hiszen az pontosan ugyanazt a minőséget fogja majd hozni, mint a konzolos sorozatbeli testvére." (Remélhetőleg nem úgy, mint a FIFA-nak ami a gyengébb motort használta PC-n)

Az NBA 2K széria elismertségét a kosárlabda sporthoz való egészen valósághű megközelítésének köszönheti. A PC verzió megjelenését október 29.-ére ígérték.

További információk a játékról a http://2ksports.com/games/nba2k9/ oldalon találhatók. (vigyázat megnyitásnál, hangos)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward