Az LG is szállít OLED-et az Apple-nek

Az LG is szállít OLED-et az Apple-nek

A legfrissebb hírek szerint megtörtént az, amire már korábban sokan számítottak: a Samsung mellett már az LG Display is szerepet vállal az OLED kijelzős iPhone-on kiszolgálásában. Az Apple eddig kizárólag a Samsung által gyártott panelekre tudott támaszkodni, de az iPhone XS és XS Max érkezésével ez megváltozott.

A hírről a koreai ETNews számolt be, de részletekre nem derült fény. Nem lehet tudni pontosan, hogy milyen mennyiségben szállítja az OLED technológiás megjelenítőket az LG a cupertinóiak számára, és az sem tisztázott egyelőre, hogy vajon mind a kettő iPhone modell vagy csak az egyik kivitel alkalmaz olyan panelt, ami tőlük érkezik. A nyár folyamán olyan pletykákat lehetett hallani, hogy az LG Display csak néhány milliós tételben tudja vállalni az iPhone-ok ellátását, és olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy csak 6,5 colos panelt gyárt az Apple részére a vállalat.

Galéria megnyitása

Az LG-nél egyébként végig kérdéses volt, hogy képes lesz-e egyáltalán olyan megjelenítőket előállítani, amelyek megfelelnek az Apple szigorú minőségi követelményeinek. A cég még a saját felsőkategóriás mobiljainál sem minden esetben vetette be az OLED-et, az LG V30 pedig meglehetősen sok kritikát kapott a rossz képminősége miatt egy évvel ezelőtt. De a jelek szerint mostanra sokat fejlődhetett ezen a fronton az LG, és a képminőség akadályt sikerrel vette a dél-koreai osztag. Az ETNews információit egyik fél sem szerette volna hivatalosan kommentálni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap