Az Intel még mindig VESA Adaptive Sync támogatásban gondolkodik

Már 2015 óta tudható, hogy előbb-utóbb megérkezik az Adaptive Sync támogatás az Intel integrált videóvezérlőibe, de eddig erre nem került sor. A friss információk alapján érdemes továbbra is türelmesen várni.

Az Intel még mindig VESA Adaptive Sync támogatásban gondolkodik

Az Intel még 2015-ben, az IDF 2015 alkalmával jelentette be, hogy a jövőben mindenképpen szeretné támogatni a VESA Adaptive Sync szabványát. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, de az Intel iGPU-i még mindig nem támogatják a technológiát. A Kaby Lake rajt alkalmával további türelmet kért az Intel, és ennek a türelemnek még ki kell tartania egy kicsit, hiszen jelenleg sem áll rendelkezésre az Adapitve Sync támogatás. Pedig most már a Gen 9.5-ös architektúrát tapossuk, ami a Kaby Lake, a Kaby Lake Refresh, a Coffee Lake, a Whiskey Lake és az Amber Lake családok esetében szintén használatban van – utóbbi két sorozat tagjai éppen a napokban mutatkoztak be.

Galéria megnyitásaNemrégiben ismét felmerült a téma, ugyanis a Reddit egyik moderátora, dylan522p közvetlenül is rákérdezett, hogy áll az Adaptive Sync támogatás. A kérdést Chris Hook, az AMD korábbi marketingese kapta, aki most az Intel kötelékében dolgozik. Válaszában arról biztosította a kérdezőt, hogy ő egy nagy rajongója az Adaptive Sync technológiának, majd engedélyt adott, hogy a rövid beszélgetést Twitteren is megossza a kérdező. Erre sor is került, sőt, a Reddit ide vonatkozó fórumában is megjelent a jobb oldalon látható képrészlet, ami a beszélgetés ide vonatkozó részét tartalmazza.

Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy az Intel továbbra is elkötelezett az Adaptive Sync támogatás bevezetése mellett, így nincs kizárva, hogy a 2020-ban érkező Intel videokártyák már ezt a támogatást is megkapják majd. De hogy addig érkezik-e iGPU alapú Adaptive Sync támogatás?

Nos, abszolút nincs kizárva, hiszen könnyen lehet, hogy a 10 nm-es gyártástechnológiával készülő Intel processzorok, amelyek a gyártástechnológia bevezetése körüli nehézségek miatt még mindig késnek, már készek a dinamikus képfrissítés kezelésére.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap