Az igényeknek megfelelően variálható a moduláris hosszabbító

A YOUMO segítségével egyszerűen összerakhatjuk álmaink hosszabbítóját, ami később bármikor bővíthető vagy módosítható, ahogy az igények változnak.

Az igényeknek megfelelően variálható a moduláris hosszabbító

A Kickstarteren egy érdekes újdonság tűnt fel, amely a hosszabbítók piacát próbálja egy picit felrázni. A YOUMO névre keresztelt hosszabbító egy ötletes koncepciót képvisel: az alapmodulhoz többféle különböző modul csatlakozhat, amelyek szabadon variálhatóak, illetve kombinálhatóak egymással, így mindenki olyan hosszabbítót állíthat össze magának, ami maximálisan megfelel igényeinek.

A moduláris hosszabbítóhoz angol vagy európai szabványú konnektorokat tartalmazó egység éppúgy készült, mint USB portokkal ellátott modul, vagy éppen vezeték nélküli telefontöltést támogató megoldás. Olyan modul is van, amely egy angol vagy európai szabványú konnektort és két USB portot kínál, de akár IoT modult is közbeiktathatunk, ami okostelefonos alkalmazáson keresztül vezérli vagy monitorozza az eszközök működését.

Az IoT modul segítségével az adott eszközök ki- és bekapcsolása időzíthető, de a szerkezet arra is képes, hogy figyelmeztetést küldjön, ha úgy távozunk otthonról, hogy valamit bekapcsolva hagytunk, amit nem kellett volna.

A fejlesztők később világító modullal, vezeték nélküli hangszóróval, WiFi jelismétlővel, PowerLine modullal és túlfeszültség ellen védő modullal is kibővíthetik a kínálatot. Sőt, olyan egykonnektoros modul is érkezik, ami egymagában támogatja az angol és európai szabványú villásdugókat. Az alapmodul, ami a fali konnektorhoz csatlakozik, háromféle hosszúságú kábellel érhető el, a kábelek pedig hétféle színben választhatóak.

Az ötletes moduláris hosszabbító rendszer szállítása 2017 februárjában indulhat meg. A kedvező árú csomagokat nagyon hamar elkapkodták, így jelenleg 69 euróba kerül a támogatásért cserébe járó legolcsóbb csomag, ami két darab vezetékes alapmodult, valamint négy kiegészítő modult tartalmaz – utóbbiakat tetszés szerint lehet összeválogatni.

A csapat eredetileg 55 000 eurót szeretett volna összegyűjteni ahhoz, hogy a projekt megvalósulhasson, de a gyűjtés már 130 000 euró magasságában jár és a lezárásig még van 23 nap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward