Az FCC-nél járt a RED speciális mobilja

Az FCC-nél járt a RED speciális mobilja

A RED már bőven több mint egy éve dolgozik azon, hogy bemutassa az első okostelefonját, és a Hydrogen One immáron minden eddiginél közelebb van a megjelenéshez. A sok csúszást követően most úgy fest, hogy a készülék valóban forgalomba kerülhet, az FCC vizsgálatán már átesett a szerkezet, és elvileg október 9-én megkezdődik a szállítása, legalábbis azok részére, akik már jó előre megrendelték.

A RED alapvetően nem mobilokra specializálódott, hanem olyan kamerákkal foglalkozik, amelyeket filmesek használnak. Viszont a vállalat úgy döntött, hogy tesz egy próbát az okostelefonokkal is, és létrehozta a Hydrogen One modellt, ami sajnos nagyon sokat csúszott, és ez talán meg is pecsételi a sorsát. Eredetileg tavaly érkezett volna, majd az idei első negyedév volt az új célja a RED-nek, de már ahhoz képest is fél évvel eltolódott a rajtja.

Galéria megnyitása

Ennek a terméknek az az egyik „specialitása”, hogy nem egy hagyományos kijelzővel rendelkezik, hanem holografikus az 5,7 colos panelje (1440p), és így képes a RED saját H4V formátumú tartalmait megjeleníteni, és szemüveg nélkül lehet rajta fogyasztani a 3D-s felvételeket is. A mobilnak az előlapján és a hátoldalán is duálkamera modul található, és van dedikált gombja a fotózáshoz, videózáshoz, ráadásul képes rögzíteni is H4V formátumú anyagokat, és ezeket tovább is lehet róla osztani, ha éppen arra lenne szükség. A burkolata rendkívül strapabírónak tűnik, ki A megfelelő, stabil fogás miatt robosztus a pereme, a hátlapon található csatlakozófelületet kihasználva pedig moduláris bővítési lehetőséget is biztosít. A hangzás is jónak ígérkezik, mivel előre tekintő sztereó hangkeltői vannak a szerkezetnek. A termék egy izmos, 4510 milliamperes akkumulátorral lesz felvértezve a friss információk alapján, így az üzemidejében nem lesz hiba. Támogatja a Dual-SIM-et és van egy C-típusú USB csatlakozója, miközben a 3,5 milliméteres aljzat sem hiányzik róla. De!

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A H1T1000 modellazonosítóval illetett okostelefon esetében több komoly probléma is akad. Az egyik gondot az ár jelenti majd, ez ugyanis a legdrágább iPhone-oknál is több pénzért lesz megvásárolható. A Hydrogen One két változatban érkezik, az alapgép alumíniumból készült házat kapott, a most szóban forgó szerkezet viszont a Hydrogen One Titanium, erre utal az azonosítójában a T betű. Információink szerint az aluvázas konstrukciónak 1300 dolláros ár szerepel majd neve mellett az AT&T és a Verizon szolgáltatóknál, míg a titánba burkolt okostelefonért már 1600 dollárt kell majd leszurkolni. És, ha ez nem lenne elég visszatartó erejű a vásárláskor, van még egy bökkenő a gépezettel: a hivatalos adatok alapján a Snapdragon 835 rendszerchip dolgozik majd a motortérben. Szóval nem elég, hogy minden hagyományos mobilnál többe kerül, tavalyi hardver lapul benne. A RED Hydrogen One bolti forgalmazása november másodikán indulhat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap