Az első SWTOR kiegészítő - Rise of the Hutt Cartel

Bejelentették az első SWTOR kiegészítőt, amely a Huttok bűnszövetkezeteivel foglalkozik.

Az első SWTOR kiegészítő - Rise of the Hutt Cartel

Rise of the Hutt Cartel névre hallgat a Star Wars: The Old Republic első kiegészítője, amelyet most jelentettek be. A csak digitális formában megjelenő kiegészítő 55-re emeli a maximális szintet, új képességeket, pontokat, felszerelést és egy vadonatúj történetet hoz új küldetésekkel, amelyek a Hutt kartelhez kapcsolódnak. Természetesen akárcsak az alapjátékban, itt is minden szereplőnek lesz szinkronhangja (ami jól hangzik, de majd meglátjuk ebből mennyi lesz az újrahasznosított csumpa vumpa).

"Miközben a gonosz Hutt Kartellel csatázunk a vadonatúj Makeb bolygón, félelmetes új ellenséggel kell szembenéznünk. A Kartel masszív szörnyekkel és tömegpusztító fegyverekkel fog nekünk esni. A Hutt Kartel előbújt az árnyak közül, hogy az irányításért harcoljon a Galaktikus Köztársasággal és a Sith Birodalommal, és eddig még nem látott droidokat és óriás méretű harci állomásokat vetnek be, melyek félelmetes tömegpusztító fegyverekként szolgálnak. Játékosként arra leszünk kényszerítve, hogy eldöntsük, melyik oldalon harcolunk. A galaxis jövője forog kockán, és a sorsa a kezünkben van!" - így szól a kiegészítő reklámszövege. Szerintem még párszor bele kellett volna írni, hogy tömegpusztító fegyver, hogy félelmetesebb legyen. Esetleg még jobban kihangsúlyozni, hogy csak mi menthetjük meg a világot.

A 2013 tavaszán megjelenő kiegészítő az előfizetőknek 9,99, a többieknek 19,99 dollárba fog kerülni. Aki január 7-ig előrendeli, az 7 nappal korábban kezdhet vele játszani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward