Shop menü

AZ EGYIK LEGJOBB JOKER CSATLAKOZHAT A MULTIVERSUSHOZ

Török Roland
Török Roland
Az egyik legjobb Joker csatlakozhat a Multiversushoz

Ismét az Adatbányászok. Manapság már szinte nem létezik meglepetés, egyszerűen túl sokan ugranak rá egy-egy játék vagy szoftver frissítésére, és valaki azonnal kiszúrja azt, amikor egy jövőbeli új tartalom alapjait helyezik le a fejlesztők. 

A Multiversus számtalan karakternek ad lehetőséget a szereplésre, ám mind közül az egyik leghíresebb, a Joker még mindig hiányzik a felhozatalból. Szinte biztos volt, hogy nem fog kimaradni az Arkham szökevény a játékból, ám az mindenképpen meglepetés, hogy a legendás színész hangját kapja újra kölcsön. 

A kinyert hangfájlok alapján egyértelműnek tűnik, hogy Mark Hamill, többek között a Batman: The Animated Series és az Arkham játékok Jokere visszatér. 

Érdekesség, hogy Harley Quinn azon kevés DC szereplő egyike, amely először az animációs világban debütált, és csak később lett képregényhős. További plusz, hogy Mark Hamill is ugyanebben a sorozatban, vagyis a Batman: The Animated Series-ben játszotta életében először el a Jokert. Stílusos lenne, ha ez a Joker lenne része a játéknak. 

Hivatalos megerősítés és cáfolat nem érkezett a hírrel kapcsolatban.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére