Az Assassin’s Creed 4 rendezője Egyiptomot szeretné felfedezni

Lehet, hogy valamelyik folytatásban Egyiptomban kalandozhatunk?

Az Assassin’s Creed 4 rendezője Egyiptomot szeretné felfedezni

Az Assassin’s Creed 4: Black Flag rendezője, Ashraf Ismail egy interjúban elmondta, hogy szeretné ha valamelyik folytatásnak Egyiptom lenne a helyszíne. Ismail szerint az egyik legjobb dolog a sorozattal kapcsolatban, hogy segítségével felfedezhetik a történelmet és játszhatnak vele.

"Nem állítom, hogy megvalósítjuk, de egy napon szeretném felfedezni Egyiptomot, mint játékhelyszínt. Az ókori Egyiptom nagyon klassz helyszín lenne. Az Animus gépezet lehetővé teszi számunkra, hogy bármelyik történelmi korszakba elmehessünk."

Ismail nemrég fedte fel, hogy a Black Flag modern időkben játszódó része önmagában 3-5 óra játékidőt biztosít, úgyhogy a Ubisoft Montreal semmiképp sem hanyagolta el a játék mitológiájának ezt a részét. Azt is elmondta, hogy az embereket meglepte, hogy az Assassin's Creed 4 a harmadik játék amerikai polgárháborús témájához képest visszafelé ment az időben, pedig ők sohasem állították, hogy mindig időrendi sorrendben fognak haladni.

"Sohasem volt rögzített szabály, hogy mindig a jelen kor felé haladunk. Kissé meglepett minket, amikor az emberek azt kérdezték, hogyan mehettünk vissza az időben, hogyan lehetséges ez? Az Animus gépezettel mindez lehetséges. Azért azt még egyszer elmondom, hogy nem feltétlenül Egyiptom lesz a következő helyszín, csak ez az a hely és korszak, amit szeretnék felfedezni."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward