Az AMD javította a RYZEN 3000-es processzoroknál jelentkező Destiny 2 bugot

Úgy tűnik, a játék szerelmesei végre fellélegezhetnek, ugyanis a javításnak köszönhetően ismét hibátlanul futhat az említett cím.

Az AMD javította a RYZEN 3000-es processzoroknál jelentkező Destiny 2 bugot

Egyes Destiny 2 játékosok néhány hete csalódottan vették tudomásul, hogy frissen épített, RYZEN 3000-es sorozatú asztali processzorral szerelt rendszerükön nem hajlandó stabilan futni kedvenc játékuk.

Az AMD szakemberei értesültek a problémáról és hamar munkához is láttak, amelynek eredményeként elkészült az AGESA ComboAM4 1.0.0.3ABA firmware, ami eredetileg a Destiny 2-vel kapcsolatos hibát javította volna, ám hamar kiderült, hogy homokszem került a gépezetbe: a firmware újabb hibákat okozott, ugyanis telepítése után instabillá vált a PCI Express alrendszer, legalábbis az ASUS alaplapok tulajdonosainak reklamációiból erre lehetett következtetni. Nem sokkal a kiadás után vissza is vonta az említett firmware-t a gyártó, valamint az ASUS egyik szakembere is megszólalt, aki az idő rövidségével és a megfelelő tesztelés hiányával magyarázta az újabb bugot.

Azóta eltelt némi idő, így a jelek szerint a Destiny 2 hibájára is sikerült gyógyírt találni, amelyet Robert Hallock, a technikai marketinggel felelős részleg vezetője a Reddit virtuális hasábjain már elérhetővé is tett. Egy új lapkakészlet-driverről van szó, amit most, hírünk írásakor még csak innen lehet letölteni, később azonban az AMD hivatalos weboldalán is megjelenik majd. A háttérben persze zajlik a mikrokód-frissítéssel kapcsolatos hibák javítása is, így ezen a téren is rövidesen előrelépésre lehet számítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap