Az Amalur MMO végnapjai

Egy kiszivárgott trailer adott újabb tanúbizonyságot arról, hogy hol is tartott nagyjából a Project Copernicus, vagyis a Kingdoms of Amalur MMO, mikor bezárt a 38 Studios.

Az Amalur MMO végnapjai

Egy kiszivárgott trailer adott újabb tanúbizonyságot arról, hogy hol is tartott nagyjából a Project Copernicus, vagyis a Kingdoms of Amalur MMO, mikor bezárt a 38 Studios. Steve Danuser, a fejlesztőcsapat egykori kreatív főnöke megerősítette a Kotakunak a videó eredetiségét.

Danuser elmondása szerint a trailer -work in progress-, vagyis még közelében sem volt a legutolsó scriptnek. Egy csomó részlet csak pleceholderként (helyfoglaló) van ott, nem érte el a végső formáját, így nem mondható, hogy a játék így nézett volna majd ki. A trailer a hivatalos bejelentéshez tartozott volna és még közel sem volt kész, többek között a narrátor is változott volna.

"A logó a végén az Uroboroszon, egy ősi szimbólumon alapszik, ami a körforgást jelképezi az univerzumban. A szimbólumnak hatalmas jelentősége van Amalur történetében, melynek világa megrekedt a teremtést és a pusztulás állandó körforgásában. És igen, mi már előbb használtuk ezt, mint az Elder Scrolls Online, akiknek nagyon hasonló a logójuk." (Hát igen, ez van, ha az ember ősi szimbólumokat használ.)

"A rajzos stílus, ami a teaser videóban is volt, olyasmi, amivel gyakran találkoztatok volna a játékban is. Az átvezetőkért felelős csapatunkban hihetetlenül tehetséges illusztrátorok vannak. Olyan animációink voltak mint ez, hogy bemutassuk a fajokat és átvezessünk titeket a világ történelmén, ahogy kalandoztok Amalur földjén."

A pénzügyi összeomlás előtt mutattak még nekünk egy helyszíneken átrepítő videót és számos screenshotot is. A Reckoning IP jogai átszálltak Rhode Island államra, a 38 Studios korábbi dolgozói közül sokan pedig az új Epic új csapatába, kerültek, az Epic Baltimore-hoz, akik sajnos nem tartottak igényt az Amalur IP-re.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward