Augusztusban érkezik a No Man’s Sky BEYOND

Fejlett multiplayer lehetőségek, teljes VR támogatás és sok más egyéb lesz a csomagban.

Augusztusban érkezik a No Man’s Sky BEYOND

A Hello Games játéka , a No Man’s Sky igazi hullámvasút: nagy várakozások övezték a megjelenést, amit óriási csalódottság követett, mert számos ígért elem nem valósult meg, azóta viszont a stúdió sikeresen felépített egy szórakoztató űrszimulátort, ami kezd megfelelni az eredeti ambícióknak. A munkának még nincs vége, a kozmikus kaland új fejezete, a No Man’s Sky BEYOND az eddigi legnagyobb frissítés lesz.

Három update-re is elég lenne az anyag, amit kapunk, de az elaprózás helyett a Hello Games úgy döntött, hogy egyetlen nagy, ingyenes csomagban adja át. Az egyik komponens, a No Man’s Sky Online ígéretesen hangzik, hiszen a játék multiplayer lehetőségei sok kívánnivalót hagytak maguk után, induláskor gyakorlatilag nem léteztek. Jelenleg találkozhatunk másokkal, de sok korlátozással, amik bosszantóak lehetnek.

A No Man’s Sky Online radikálisan új közösségi és multiplayer élményt kínál majd. Bárhol együtt játszhatunk, mintha egy MMO-ban lennénk, de nem nevezik annak, mert nincs előfizetés, nincsenek mikrotranzakciók, és ingyenesen elérhető.

Szintén új elemként VR-ben is beutazhatjuk a galaxist. Ehhez nem kell még egyszer megvennünk semmit (ha már megvan a No Man’s Sky), sőt, folytathatjuk meglévő mentéseinket. A multiplayer továbbra is elérhető, nem számít, ha valamelyik fél VR headsetet használ.

A VR alkalmazásához minden rendszert átdolgoztak a menütől az építésen és bányászaton át a hajó hívásáig, tehát máshogy fognak működni, mint VR nélkül.

A frissítés további részeiről egyelőre nem igazán beszéltek. Mindenesetre a No Man’s Sky BEYOND augusztus 14-től elérhető lesz, így hamarosan kiderülnek a továbbiak is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap