Shop menü

AUGUSZTUS VÉGÉN JÖHET ONEPLUS HAJTOGATHATÓ MOBILJA

Nyit az új formátum felé a OnePlus is, és nagyon sokan várják már a termékét, melynek megalkotásában az Oppo is segédkezhetett.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Augusztus végén jöhet OnePlus hajtogatható mobilja

Friss pletykák szerint a OnePlus valóban augusztusban mutathatja be a hajtogatható eszközét, melynek kapcsán már hosszú ideje lehet különböző kiszivárgott információkat hallani, látni. A készülékről azt még nem tudni, hogy hívják majd, de több opciót emlegetnek.

Max Jambor és a SmartPrix is arról számolt be, hogy augusztus 29-én kerülhet reflektorfénybe a OnePlus eddigi legkomplexebb mobilja.

Az augusztus hónapot már többször lehetett hallani, szóval a friss információk a korábbi pletykákat is megerősítik. Az pedig, hogy két egymástól független forrás is erről számolt be, még tovább növeli az információ hitelességét.

OnePlus V Fold, OnePlus Fold, OnePlus Open

Többféle néven is hivatkoztak a készülékre, legtöbbször a Fold néven lehetett hallani a fejlesztés alatt álló eszköz kapcsán, de most az tűnik valószínűbbnek, hogy a OnePlus Open lesz a befutó. Erről is Max Jambor számolt be először a Twitteren. Következetesen éppen ezért a megjelenési időpont kapcsán is OnePlus Open néven említi az eszközt a szivárogtató, aki egyébként az All About Samsung munkatársa.  

Globális bemutató emlegetnek, ami New Yorkban kerülhet majd megrendezésre. Természetesen online lehet majd figyelemmel kísérni, így a világ minden táján megtekinthetik majd az előadást az érdeklődők, akik első kézből szeretnének tájékozódni.

Galéria megnyitása

Jelen állás szerint a OnePlus hajtogatható okostelefonja a Galaxy Z Fold és a Pixel Fold ellen áll majd ringbe. 6,3 hüvelykes lesz a külső képernyője, belül pedig egy 7,8 colos panel terülhet majd el. Mindkét képernyő 120 Hz-es működésre lesz majd képes, és ezek egyaránt OLED technológiát fognak használni.

50, 48 és 64 MPixeles kamerákat vonultathat fel a készülék a hátlapján. Az 50 megapixeles lehet az elsődleges kamera egy IMX890 szenzort használva, a 48 MPixeles (IMX581) ultraszéles látószögű optikával rendelkezhet, a 64 megapixeles pedig zoomolásra lehet alkalmas periszkópos lencserendszer mellett.

Galéria megnyitása

A Snapdragon 8 Gen 2 rendszerchipet használja majd a OnePlus újdonsága, ennek köszönhetően a tempójára biztosan nem  lehet majd panasz. Itt inkább az lesz az érdekes, hogy a szoftveres oldalt miként sikerül vonzóvá tennie a fejlesztőknek, az cégek első hajtogatható eszközei általában ezen a téren szoktak elvérezni. A szerkezetet 4800 milliamperórányi akkumulátor szolgálja majd ki a működéshez szükséges energiával, és a gyorstöltés 67 wattos teljesítménnyel lesz megoldható.

A OnePlus termékét egyébként sokan várják bizakodva, mert bár első generációs lesz, valójában nem tapasztalatlan csapat alkotta, ugyanis az Oppo és a OnePlus szoros technológiai együttműködésben dolgozik egymással, és az Oppónak már van rutinja, amivel szinte biztos, hogy kisegítette a OnePlust. Ráadásul az Oppo Find szériás hajtogatható gépek általában elég jó megítélésnek örvendtek.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére