ASUS N20A: kicsi és gyors

Igen izmos új ultrahordozható géppel jelentkezett a gyártó, N20A néven. A 12 hüvelykes darab a legújabb Centrino 2-es processzorokat használja - legfeljebb 2,8GHz-es teljesítőképességig.

ASUS N20A: kicsi és gyors

Igen izmos új ultrahordozható géppel jelentkezett a gyártó, N20A néven. A 12 hüvelykes darab a Centrino 2-es platform legerősebb processzorait használja - legfeljebb 2,8GHz-es teljesítőképességig.

Rendelkezik továbbá DVD-íróval, ExpressCard-rekesszel, eSATA-val és HDMI-kimenettel is. Ami az egyéb specifikációkat illeti, a cég ezúttal sem annyira konkrét konfigurációkat ad meg, hanem sokkal inkább egy sor lehetőséget, amiből kedve szerint választhat az ember:

A legminimalistább változat 2GHz Core 2 Duo-t kínál, GMA 4500MHD integrált videót, 160GB merevlemezt, 1,3 megapixeles webkamerát és 802.11n WiFi-t, míg a legerőteljesebb verzió 2,8GHz-et, 4GB memóriát és 320GB merevlemez-tárhelyet kínál.

Szállítási időpontokat és árakat hivatalosan még eddig nem közöltek, de egy jó viszonyítási pont lehet az a példány, amit a ZipZoomfly $999 ellenében mutat be: ez egy 2GHz-es, 4GB memóriájú, 250GB merevlemezes darab; innen már sejthető a többi variáció árszintje is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward