ASUS Maximus III Formula a P55 erejével

Az ASUS ROG, azaz Repuplic Of Gamers sorozatában számos érdekes alaplappal találkozhattunk már az elmúlt idők során. A kifejezetten a játékos társadalom igényeinek megfelelően elkészített alaplapok jó minőségüknek, remek tuning adottságaiknak és stabil működésüknek köszönhetően hamar népszerűvé váltak a piacon. A ROG sorozat legfrissebb tagja az ASUS Maximus III Formula típusjelzést viseli, ezt az alaplapot a nemrégiben megrendezett Computex alkalmával sem láthattuk, annyira friss termékről van szó (vagy csak nem akarták még megmutatni a nagyközönség számára).

ASUS Maximus III Formula a P55 erejével

Az ASUS ROG, azaz Repuplic Of Gamers sorozatában számos érdekes alaplappal találkozhattunk már az elmúlt idők során. A kifejezetten a játékos társadalom igényeinek megfelelően elkészített alaplapok jó minőségüknek, remek tuning képességeiknek és stabil működésüknek köszönhetően hamar népszerűvé váltak a piacon. A ROG sorozat legfrissebb tagja az ASUS Maximus III Formula típusjelzést viseli, ezt az alaplapot a nemrégiben megrendezett Computex alkalmával sem láthattuk, annyira friss termékről van szó (vagy csak nem akarták még megmutatni a nagyközönség számára).

Így vagy úgy, a Maximus Formula sorozat legfrissebb tagja tulajdonképpen egy felsőkategóriás P55-ös lapkakészlettel ellátott terméknek tekinthető, amely LGA 1156-os processzorfoglalattal áll a szeptember folyamán debütáló Lynnfield processzorok rendelkezésére. Mivel a processzorok három helyett „csak” kétcsatornás DDR3-as memória vezérlővel lesznek ellátva, így az alaplapon ennek megfelelően hat helyett (Core i7) csak négy darab DDR3-as memória slot van jelen. A többkártyás rendszereket építő felhasználók összesen három darab PCI Express 2.0 x16-os bővítőhellyel gazdálkodhatnak majd. Az alaplap északi és déli hídja a képek alapján tetszetős hűtéssel bír.

Az új terméken egy darab eSATA (külső SATA) és hat darab SATA 3 Gbps-os csatlakozó lesz jelen, ezen kívül a kínálatban Gigabites Ethernet port, valamint mikrokapcsolók formájában még bekapcsoló-, reset és CMOS Clear gombok is jelen lesznek. Az alaplap BIOS-a szokás szerint számtalan finomhangolást engedélyez majd a sikeres tuning érdekében.

Az alaplapot a gyártó a harmadik negyedév folyamán dobaj majd piacra, így a termékkel jó eséllyel találkozhatunk az üzletek polcain augusztus végétől, illetve inkább szeptember elejétől kezdve. A termék ajánlott végfelhasználói ára még nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward