ASUS M4A79XTD EVO 790x lapkakészlettel

A világ egyik élvonalbeli alaplapgyártó nagyvállalata, az ASUS, most új alaplapot mutatott be, amely az AMD 790x lapkakészletére épül, és kifejezetten a tuningolók igényeinek kielégítésére lett kihegyezve. A Socket AM3-as alaplap az M4A79XTD EVO típusjelzést viseli.

ASUS M4A79XTD EVO 790x lapkakészlettel

A világ egyik élvonalbeli alaplapgyártó nagyvállalata (az ASUS) most új alaplapot mutatott be, amely az AMD 790x lapkakészletére épül, és kifejezetten a tuningolók igényeinek kielégítésére lett kihegyezve. A Socket AM3-as alaplap az M4A79XTD EVO típusjelzést viseli.

Az AMD 790x északi híddal és SB750-es déli híddal ellátott újdonság 8+2 fázisú tápellátással áll a rendszerek rendelkezésére. Az alaplap a Socket Am3-as tokozású Phenom II-es és Athlon II-es processzorok fogadására lett felkészítve, a terméken négy darab DDR3-1800-as memóriafoglalat, valamint két darab CrossfireX rendszerek építésére használható PCI Express x16-os slot is jelen van. A termékről nem hiányzik az ASUS népszerű, Linux alapú instant operációsrendszere, az Express Gate sem, sőt, a termék az EPU névre keresztelt energiatakarékos működést kínáló technológiával, valamint TurboV támogatással is bír. Ez utóbbi funkció rendkívül egyszerű rendszer-tuningot biztosít a felhasználók számára.

Az ASUS AM3-as alaplapján egy eSATA és hét darab SATA 3 Gbps-os port, valamint nyolccsatornás integrált audió vezérlő, Gigabites Ethernet port és egy FireWire csatlakozó is helyet foglal. A tuning szerelmeseit megcélzó M4A79XTD EVO alaplap még ebben a hónapban forgalomba kerül, a termék várható végfelhasználói árával kapcsolatban azonban nem érkeztek hírek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward