ASUS: külső Blu-ray író, Blu-ray 3D támogatással

Az ASUS egy új, külső Blu-ray író optikai meghajtóval jelentkezik, amely nagy sebességgel pörköli a különböző optikai adathordozókat, de emellett Blu-ray 3D támogatást is kínál a felhasználók számára.

ASUS: külső Blu-ray író, Blu-ray 3D támogatással

Az ASUS egy új, külső Blu-ray íróval jelentkezik, amely nagy sebességgel pörköli a különböző optikai adathordozókat, és emellett Blu-ray 3D támogatást is kínál a felhasználók számára.

A gyártó kínálatában már eddig is találhattunk külső- és belső Blu-ray optikai meghajtókat, legyen szó írókról vagy kombó egységekről, ám a frissen bemutatott termék ezeknél nagyobb írási tempót kínál, így a világ leggyorsabb Blu-ray írója címre is pályázik. A termék tetszetős, letisztult formavilággal érkezik, amelyet elismerésként már dizájn díjjal is értékeltek (Taiwan Excellence díj). A BW-12D12S-U típusjelzéssel ellátott külső Blu-ray író USB 3.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott asztali- vagy mobil konfigurációhoz és OTS (Optical Tuning Strategy - Optikai Feljavítási Stratégia) technológiával garantálja, hogy az írási minőség a lehető legjobb lehessen. A termék működéséről egy kék "bekapcsolás jelző" árulkodik, magát a meghajtót pedig mind függőleges, mind pedig vízszintes pozícióban használhatjuk. Előbbi üzemmód a mellékelt állvány segítségével alkalmazható. A termék Blu-ray írási és olvasási képességeiről az alábbi felsorolás ad némi képet.

Írási sebességek:

BD-R: 12x,

BD-R(DL): 8x,

BD-R(LTH): 6x,

BD-RE(DL): 2x.

Olvasási sebességek:

BD-R(DL): 8x,

BD-RE: 8x,

BD-ROM(DL): 8x,

BD-R(LTH): 6x,

BD-RE(DL): 6x,

BD-RE(DL): 2x.

A termék hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, de ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban még nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward