Armored Warfare: orosz tankos MMO elkészítésében segédkezik az Obsidian

Már lehet jelentkezni a World of Tanks riválisának bétájára, amelyben koop kampányok is lesznek.

Armored Warfare: orosz tankos MMO elkészítésében segédkezik az Obsidian

A főként RPG-iről híres Obsidian Entertainment bejelentette, hogy egy ingyenesen játszható tankos MMO elkészítésében fog segédkezni. A PC-s játék címe Armored Warfare és az orosz Mail.Ru illetve alvállalata, a My.com áll mögötte. Az Obsidian korábban már dolgozott együtt a Mail.Ru-val, méghozzá az Allodsért is felelős csapat által fejlesztett Skyforge MMO-n, amely jelenleg nem dolgoznak aktívan.

A Skyforge-os együttműködés lényege az volt, hogy az Obsidian egy olyan amerikai fejlesztőkből álló csapat összeállításában segített az orosz csapatnak, akik meg tudják oldani a játék "nyugatiasítását". Az Obsidian csapata nem vett részt közvetlenül a fejlesztésben, csak a szervezésben segített, irodahelyiségeket, IT támogatást és tanácsadást biztosított.

Az Obsidian profilját és a fentieket ismerve valószínű, hogy az Armored Warfare-rel kapcsolatban is hasonló helyzet áll fent. Nem valószínű, hogy a 140 fős stúdiónak lett volna kapacitása a South Park: The Stick of Truth és a Pillars of Eternity fejlesztése mellett még egy profiljába egyáltalán nem illő F2P tankos MMO-t fejlesztésébe is belefogni.

Az Armored Warfare-ről egyelőre annyit lehet tudni, hogy CryEngine-nel működik és a tankok mellett más páncélozott járműveket és tüzérséget is lehet benne irányítani, vannak benne csapatmeccsek és kooperatív kampányok is. A World of Tanks riválisának készülő játék megjelenési dátuma még nem ismert, de a bétára már lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward