Aranylemezen a Red Alert 3

A népszerű Command and Conquer sorozat új része, a Red Alert 3 fejlesztése végre befejeződött, és már aranylemezen figyel várva a sorozatgyártást! - jelentette be az EA Los Angeles.

Aranylemezen a Red Alert 3

A népszerű Command and Conquer sorozat új része, a Red Alert 3 fejlesztése végre befejeződött, és már aranylemezen figyel várva a sorozatgyártást! - jelentette be az EA Los Angeles.

A Red Alert 3 végre véget vet a hosszú 7 éves várakozásnak, amit a hardcore Command&Conquer fan-oknak ki kellett bírniuk. A hamarosan érkező valós idejű stratégiai játék visszahoz mindent, amit a játék rajongói szerettek a sorozatban: gördülékeny és élvezetes játékmenet, humoros hangvétel, egyedi stílus (art, grafika). Emellett persze adtak hozzá újabb innovációkat is az egész műfajra nézve, így például 3 különálló kampányt amit co-operative módban lehet játszani illetve meglepően nagy hangsúly fektettek a tengerészetre a játékban.

Jó Red Alert szokás szerint ebben a részben is lesznek majd bejátszások igazi színészekkel, mint Gemma Atkinson, Gina Carano, Randy Couture, Tim Curry, Kelly Hu, Jenny McCarthy (ő lesz Tanja), Jonathan Pryce, George Takei és mások. Nem semmi felhozatal :)

(Meggyőzőek az...izmai!)

Hab a tortán, hogy az aranylemez bejelentése mellett az EA lerántotta a leplet a Red Alert 3 premier edition tartalmáról is! Lesz benne bonusz DVD több mint 1 óra exkluzív video anyag (behind the scenes a bejátszásokról, interjúk stb), extra multiplayer térképek, stratégiai tippek a fejlesztő csapattól, Soundtrack CD és egy béta kulcs az ezt követő C&C játékhoz.

Akik előrendelik a normál vagy premier kiadást a következőket kapják:

-Ingyen Red Alert 2 játék; "From fighter to Assasin" (egy kis csajbunyó Gina Carano-val);

-"Premier Edition Sneak Peak" - betekintés olyanokba mint: Raising of the Iron Curtain, From Pens to Pixels, Command School, BattleCast Primetime;

-Exkluzív multiplayer/skirmish térkép a Red Alert 3-hoz;

-C&C RA3 háttérképek.

Ha mindez még nem lenne elég, azok akik megveszik a Red Alert 3-mat az Electronic Arts-nak és a Mythic Etertainment-nek köszönhetően egy Warhammer Online: Age of Reckoning-es in game itemet kapnak, a Kossar's Helm-et (egy szovjet sapkát). (Érdekes játék párosítás. Szereted a stratégiát? Nem gond, inkább játsz MMO-val! Végül is a kettő nem zárja ki egymást. De azért köszönjük Emese! ) Ja és majd elfelejtettük, jár még egy poszter is: Women of Red Alert 3 (No ez már jobban hangzik! :) )

További információk a játék hivatalos honlapján találhatók: http://www.ea.com/redalert/

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward