Aranylemezen a Cyberpunk 2077

asd

Aranylemezen a Cyberpunk 2077

A CD Projekt Red hivatalosan is bejelentette, hogy aranylemezre került a Cyberpunk 2077, így tehát a játék készen áll a sokszorosításra, és időben a boltokba kerülhet a november 19-es megjelenésre.

Így tehát nincs több késés, nincs több kifogás, a Cyberpunk 2077 tényleg meg fog jelenni ebben a kitűzött időpontban.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a játék fejlesztése befejeződött volna, hiszen nem véletlenül jelentette be a CD Projekt Red két héttel ezelőtt, hogy átállnak 6 napos munkahétre, valószínűleg az utolsó pillanatig zajlik majd a munka, és minden bizonnyal egy elég méretes első napos patch-re számíthatunk majd.

A Cyberpunk 2077 fejlesztése azután kezdődött, hogy 2016-ban a CD Projekt Red elkészült a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítővel. Egy körülbelül 50 fős csapat állt neki a tervezési fázisnak, azonban hamarosan a játékon dolgozók létszáma már meghaladta a The Witcher 3 csapatának teljes létszámát, és közben a CD Projekt Red egy második stúdiót is nyitott Varsón kívül, hogy besegítsen a fejlesztésbe.

A játék tehát körülbelül négy éve készül, és közben akadtak nehézségek is: a vezető író és kreatív igazgató Sebastian Stepien például 2019 elején otthagyta a stúdiót és a Blizzardhoz igazolt, idén pedig ugyebár a koronavírus-járvány nehezítette a fejlesztést. 

Ráadásul most kiszivárgott a játék helyszínéül szolgáló Night City teljes térképe is, amit fizikai formában fognak csomagolni a Cyberpunk 2077 bizonyos kiadásaihoz.

Galéria megnyitása

Ezen jól látszanak a város fontosabb útjai, a központja, és a várost körülvevő területek. Hogy pontosan ennek a területnek mekkora része lesz játszható, azt egyelőre nem tudni, de korábban már számos olyan grafikát láthattunk, amik a városon kívüli területeket mutatták, így tehát feltételezhetjük, hogy a terep nagy része bejárható lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap