Aprók nagyban - hétvégi különkiadás

Testreszabható lesz a Dragon Age: Inquisition főbázisa, valószerűbb kapusok a FIFA 15-ben, dátumot kapott a Mortal Kombat X...

Aprók nagyban - hétvégi különkiadás

Így kezdődik a Shining of Resonance

Oké, kicsit japán, de ez lesz a PS3-ra érkező Shining of Resonance nyitóvideója:

Így védekezik a warez ellen a The Sims 4

Honnan tudjuk, hogy a The Sims 4 kalózpéldányával játszunk? Nos, valószínűleg onnan, hogy 10 perccel azelőtt töltöttük le az nCore-ról, de ha rövidtávú memóriazavarral küzdenénk, akkor a játékot elindítva fel fog tűnni, hogy minden pixeles és homályos. Ügyes, de azért reményeink szerint az olvasóink nem fognak ilyesmivel találkozni (mert ez a beszerzési helyük :P).

Testreszabható lesz a Dragon Age: Inquisition főbázisa

A játékos központi bázisa, a hangzatos Skyhold fejleszthető és testreszabható lesz a történet során. A BioWare ígérete szerint a Skyhold jelentősen más lesz, mint a Vigil's Keep a Dragon Age: Awakenings DLC-ben. Nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy minden egyes bútort mi helyezünk el: inkább a fő fejlesztéseket határozhatjuk meg, de persze azért a kinézetbe is lesz beleszólásunk. A bázis nem csak arra szolgál, hogy szép legyen, itt böngészhetjük át a jelentéseket, és dönthetjük el, hogy milyen küldetésre indulunk legközelebb.

Galéria megnyitása grid_on

Destiny - lehet upgrade-elni az előző generációs változatokat

Amennyiben digitálisan vásároljuk meg a Destinyt akár Xbox 360-on, akár PS3-on, átvihetjük majd a játékot akár PS4-re, akár Xbox One-ra, minden további költség nélkül. A váltással egyébként a karakterünk is hiánytalanul átvihető.

Valószerűbb kapusok a FIFA 15-ben

Az amerikai válogatott kapusán, Tim Howardon keresztül mutatja be az Electronic Arts, milyen újdonságokat kaptak a hálóőrök a FIFA 15-ben - például 50 teljesen új animációt.

Átalakítja az Xbox Live Rewards-programot a Microsoft

Alapvetően két fontos újdonsággal bővül a Live Rewards-program. Az egyik a MyMissions, aminek a lényege, hogy a hatékonyan tudjuk majd nyomon követni, hogy mire költhetjük el a megszerzett kreditjeinket, míg a MyStats azt követi majd, hogyan használjuk magát az Xbox Live-szolgáltatást - ezt pedig össze is lehet hasonlítani a barátainkkal. A játékosok a kreditek mellett csillagokat is gyűjthetnek, és így szerezhetnek nagyobb leértékeléseket, illetve a vásárlások után további csillagokat. A Microsoft bevezeti a Refer a Friend lehetőséget is, ami tulajdonképpen annyit jelent, hogy ha a mi ajánlásunkat követően fizet elő az Xbox Live Goldra egy barátunk, akkor 5000 kredit üti a markunkat.

Dátumot kapott a Mortal Kombat X

Európában április 17-én jelenik meg az új Mortal Kombat, és érdekes módon a sorozat egyik ikonikus karaktere, Goro csak az előrendelőknek jár - meg valószínűleg DLC formájában is meg lehet majd venni.

Assassin’s Creed Rogue - vadászat orgyilkosokra

Ahogy arról már írtunk, az Assassin’s Creed Rogue főszereplője, Shay egy komor, mindenféle tragédián átesett karakter, aki a templomosokhoz csatlakozva vadássza le az orgyilkosokat - a sorozat történetében először játszhatunk a templomosok oldalán.

Destiny parfüm

Mivel a Sony és a Bungie nagyon erősen promotálja közösen a Destinyt, valószínűleg a Microsoftnak nem engedélyezett, hogy saját maga reklámozza a játékot az Xbox One-nal kapcsolatban. A redmondi marketingesek azonban ügyesen megkerülték a dolgot: létrehoztak egy oldalt, amin egy kamu Destiny-parfümöt reklámoznak, és mellesleg megemlítik, hogy a Destiny amúgy egy játék, és elérhető Xbox One-ra.

Változik a League of Legends háttértörténete

"A játék korai időszakában létrehoztunk egy hátteret, ami megmagyarázza, miként kerülnek kapcsolatba egymással ezek a hősök. Így jöttek létre a summonerek, a Field of Justice és persze maga a League of Legends. A lényeg, hogy mindez kontextust adott a játéknak" - szól a RIOT Games hivatalos blogposztja. "Egy idő után azonban ez az egész különböző problémákat kezdett felvetni. Folyamatosan új hősöknek kell csatlakoznia, és a régieknek meg kell maradniuk, így a világ elkezdett kicsivé válni".

A készítők szerint a korábbi háttér már kezdte megnehezíteni a szükséges kreatív döntéseket, és nem tudott megfelelő mértékben nőni az univerzum. Ráadásul a summonerek miatt ezek a legendás hősök olyanok voltak, mintha valaki dróton rángatna egy rakás erőteljes bábut.

Éppen ezért a csapat úgy döntött, hogy jelentősen kibővíti a történetet és a háttérvilágot. A League of Legends sztorija már nem csak addig fog terjedni, hogy valamiféle magyarázatot adjon arra, miért zúzzák egymást a hősök. "Nem limitálhatjuk a játékmenetet a sztori miatt, mint ahogy a sztorit sem a játékmenet miatt - mindkettőt szeretnénk, és azt akarjuk, hogy nagyobb szabadságunk legyen".

Új stúdiót nyit a Square Enix

Kifejezetten szerepjátékok fejlesztésére toboroz új csapatot a Square Enix. A dolog még annyira korai fázisban leledzik, hogy gyakorlatilag az összes vezetői pozíció betöltetlen, így például kell Battle Director, Event Director, Lead Planner, Lead Programmer, Marketing Director, Lead Effects Designer és Lead Animator is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward