Aprók nagyban - Gamescom 2016 különkiadás III

Ezúttal eddig nem mutatott trailerekkel várunk titeket, videózásra fel!

Aprók nagyban - Gamescom 2016 különkiadás III

Lopakodás és cyberpunk párbaj a Deus Ex: Mankind Divided megjelenési trailerében

Augusztus 23-án érkezik a sorozat új epizódja, bár a DX12-t csak szeptember 5-től támogatja majd. Az új videó, hasonlóan az eddigiekhez, a filmszerű részleteket ötvözi a játékbeli képekkel. A világban háború dúl, az utcákon szükségállapot van érvényben és Adam Jensen még mindig nagyon menő.

Konzolokra is jön a Zelda-szerű Oceanhorn

A játék már elérhető PC-n és mobil platformokon, de szeptember 7-én a PS4 és Xbox One tulajdonosoknak is elérhető lesz. Az Oceanhorn látványvilága és játékmenete is sokat merít a nagy klasszikusból, de a kiadó FDG Entertainment szerint a Final Fantasy és a Seiken Densetsu, vagy nyugati nevén Mana is hatással volt rá. A játék zenéjét a Final Fantasy hoz komponált műveiről is ismert Nobuo Uematsu szerezte. Az Oceanhorn nagyjából 15 órás szórakozást nyújt majd.

Halhatatlan hősök a Yesterday Originsben

A Runaway-sorozat alkotóinak, a Pendulo Studiosnak új point ’n click kalandjátéka a halhatatlan John Yesterday és társa, Paulin életébe enged bepillantást. A Yesterday Originsben egyfajta időutazásban veszünk részt. Johnt 1418-ban boszorkánysággal vádolta meg a spanyol inkvizíció, ezért nyilvános megszégyenítés után bebörtönözték. Később az alkímia segítségével halhatatlanná teszi magát, de a használt főzetet a ceremónia közben átalakítja a Ginés de Orduña nevű pap, így John újjáéledése során elfelejti, ki is ő valójában. A jelenben John és Pauline egy ereklyét keresnek, hogy most rendesen megcsinálhassák a főzetet, eközben azonban a titkaikra törő, veszélyes ellenfelekkel kell szembenézniük.

Japán RPG európai fejlesztőtől

Az apró, lengyel Pixelated Milk stúdió a Kickstarteren zárt sikeres kampányt, valamint zöld utat kapott a Steamen is Regalia: Of Men and Monarchs című játékával. Az alkotás taktikai, körökre osztott harcokat, gazdag töténetet, közösségi funkciókat, 4X-elemeket, kézzel rajzolt látványt és remek zenét ígér. A Gamescomon a harcba adtak betekintést a fejlesztők az alábbi trailerrel.

Varázslatos történettel vár a Blackwood Crossing

A független brit stúdió, a PaperSeven első játékának főszereplője egy árva lány, Scarlett, akinek öccse, Finn nehezen viseli, ahogy nővére lassan felnő. A sztori középpontjában a családi kötelékek és a szeretet áll. A testvérek egy mozgó vonaton ébrednek és amikor megjelenik egy rejtélyes figura, világossá válik, hogy ez nem közönséges vonat. A kibontakozó drámában a világ és képességeink is a megszokottól eltérően fejlődnek, míg végül Finn félelmeinek gyökere ráébreszti a lányt, azaz minket, hogy viselkedésünknek milyen következményei vannak. A Blackwood Crossing jövőre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Most már tényleg jön a Space Hulk: Deathwing… ugye?

A Warhammer 40K-s világba helyezett, taktikai elemeket is tartalmazó FPS eredetileg 2013-ban jelent volna meg, de "kicsit" elcsúsztak vele. A Gamescomon új trailerrel jelentkezett a játék, melyben idén novemberre tűzték ki azt a bizonyos dátumot.

Csodaszép lesz a Seasons after Fall

A szeptember 2-án érkező, rejtvényekkel színesített platformjáték főhőse egy róka lesz, vele járjuk majd a természet és mágia által uralt világot. Az állatkának van egy szuperképessége: irányítani tudja az évszakokat, hogy ezzel alakítsa a környezetet és haladhasson előre a történetben. A róka kísérője egy titokzatos szellem, aki az évszakok darabkáit keresi és hősünk segítségére van szüksége ahhoz, hogy találkozhasson az Évszakok Őreivel, ezekkel az ősi lényekkel, akik az általuk védett évszak esszenciáját testesítik meg. A darabkák összegyűjtésével elvégezhetjük az Évszakok Rituáléját, hogy valóra váltsuk a szellem álmait. A Seasons after Fall gyönyörű képekkel kényeztet majd minket.

Karaktertrailer a Raiders of the Broken Planethez

A spanyol MercurySteam stúdió alkotása online akciójáték lesz. A helyszín a Földtől fényévekre lévő Lant csillagkép egyik bolygója, mely az űr-banditák búvóhelyévé vált. Mivel a planéta kulcsfontosságú a galaxis feletti uralom tekintetében, feladatunk az, hogy távol tartsuk az idegeneket. A játék idén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Új trailer a Ghost Recon: Wildlandshez

Ezúttal a játék által nyújtott számtalan lehetőségre vethetünk pillantást, melyekkel kialakíthatjuk karakterünk és fegyverzetünk megjelenését. A helyszín Bolívia, ahol a drogkartellek vívják egymás közti háborúikat és dúl a korrupció. Ide csak nem mehetünk el lepukkant ruhákban, nemde?

Nem maradnak ki a farmerek sem!

Ha a sok lövöldözős és akciójáték között valami békésebbet szeretnél látni a Gamescomon, talán örömmel tölt el a hír, hogy a Farming Simulator 2017 is készített egy filmecskét a seregszemlére. Földművelés, traktorok, növények, állatok, nyugalom.

Új szintre emeli a játékot a Batman: Arkham VR-verziója

A Gamescomon a VR demót is kipróbálhatták a szerencsések, a legtöbb vélemény szerint lenyűgöző élményt nyújtott a dolog. Nekünk, akik kimaradtak ebből, egy trailer jutott csak, ahol láthatjuk a lelkendező népeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward