Aprók nagyban 2018.02.21.

Új bundle a Fanaticon, turistamód az AC Originsben, jön az Elite Dangerous harmadik szezonja és a Darwin Project utolsó nyílt bétatesztje...

Aprók nagyban 2018.02.21.

RPG Heroes 2 csomag a Fanaticalon

Az egykori Bundle Stars csak nevet váltott, de továbbra is folytatja a pénztárcakímélő bundle-ajánlatok összeállítását. A legfrissebb csomag a szerepjátékok kedvelőinek való: összesen 3 euró 29 centért hat steames játékot kapunk.

A Blood Knights vámpíros akció-szerepjáték, co-opban is játszható; a Demonicon a népszerű The Dark Eye-univerzumra épül; a Hero of the Kingdom története kicsit a Kingdom Come: Deliverance-re hajaz, hiszen békés falunkat felégetik, apánk eltűnik, mi pedig nekivágunk a nagyvilágnak; a Sudekiben négy barát siet királynőjük segítségére; a Drakensang ismét egy The Dark Eye-os játék, tele taktikus csatákkal; a Deep Dungeons of Doom pedig szörnyekkel és kincsekkel vár minket.

Elindult az Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour

A harcmentes turistamódban az ősi Egyiptom gazdag világát fedezhetjük fel, akár szabadon, akár a 75 tematikus séta segítségével. A túra tanárok közreműködésével készült, akik a történelemórákon is használják majd, tehát akár mi is új ismereteket szerezhetünk belőle. A fejlesztők reményei szerint Egyiptom históriájának ezernyi apró részletét vehetjük szemügyre, méghozzá összefüggéseiben. Kicsit vicces érdekesség, hogy a tökéletes diákbarát besorolás érdekében még a számos meztelen, vagy félmeztelen szobrot is cenzúrázták, kagylóhéjakkal takarva el bizonyos testrészeiket. Egy tinédzser sem fog véletlenül meztelen kőkebleket látni! A The Discovery Tool ingyenesen érhető el az alapjáték tulajdonosainak, vagy külön is megvásárolható 20 euróért.

Jövő héten jön az Elite Dangerous harmadik szezonja

A Beyond – Chapter One, vagyis a harmadik szezon első része február 27-től lesz elérhető. A Frontier Development szerint a mindenki számára ingyenes frissítés főleg a játékosközösség által kért fejlesztésekre összpontosít. Része ennek a bűncselekmények következményeinek súlyosbítása is, az új Advance Tactical Response egység például a visszaesők nyomába ered majd, a „forró hajók” feature pedig az adott játékos járműveihez köti a bűncselekményeket. A kereskedelem terén egy új adatfelületet kapunk, amivel könnyebben megtalálhatjuk a nyereséges kereskedelmi útvonalakat, de javul a craftolás, illetve a küldetések jutalmai is. A The Chieftain nevű friss hajót a thargoidok által jelentett fenyegetésre válaszul alkották meg.

Március 7-én jelenik meg élesben a Northgard

A vikinges kolóniaszimulátor-RTS az utóbbi egy évet korai hozzáférésben töltötte, a végleges verzióban már egyjátékos kampánymód is lesz. 11 fejezeten keresztül követhetjük majd Rig történetét, aki apjának, a vikingek királyának gyilkosán akar bosszút állni. Legjobb barátja, Brand is vele tart, együtt jutnak el Northgardba, ahol új bajtársakra találnak, illetve megküzdenek az ellenséges helyiekkel és szörnyekkel a papa dicsőségére. A többjátékos rész már az early accessben megvolt, itt többféle út vezet a győzelemig, harccal, kereskedelemmel, presztízzsel, vagy lore-ral is próbálkozhatunk. A steames oldal már él.

Tengeri szörnyek az Abandon Shipben

Elindult a Steamen a játék korai hozzáféréses szakasza, 17 euróért zsebelhetjük be jelenleg. A fő történeti szál nagyjából 7-10 óra alatt végigjátszható, attól függően, hogy mennyi időt töltünk felfedezéssel. Számos különböző vidéken utazunk majd át, miközben többféle időjárási körülmény is borsot törhet az orrunk alá. Nyolc hajóosztály, többtucatnyi fegyver és fejlesztés közül választhatunk, sőt, akár különleges helyszínekre is eljuthatunk. Van tanulómód, és bossharc is, méghozzá egy krakennel. A különálló harci mód nagyjából 30-40 percig tart. A további terveket egy roadmapben foglalták össze a fejlesztők.

A hétvégén lesz a Darwin Project második nyílt bétatesztje

Február 23. és 26. között léphetünk be megint a játék fagyos észak-kanadai erdeibe, hogy megpróbáljunk életben maradni, miközben szép sorban eltesszük láb alól a többieket. Ez lesz az utolsó béta, tartalmazza már a privát meccseket, az interakciók a Twitch-nézők számára is elérhetőek lesznek, a műsorigazgató akár direkt szavazást is levezethet köztük. A bétát a Steamen érhetitek majd el.

Az Overwatch, mint verekedős játék

Ha bármikor is eltűnődtetek azon, milyen lenne a címben felvázolt verzió, akkor nagyon fogtok örülni a TGN videójának, melyben megcsinálták. A játék effektjeit használták fel a verekedés illúziójának megalkotásához, bűvészkedtek kicsit néhány speciális effekttel, a menüt is átalakították, a végeredmény pedig eléggé meggyőző lett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap