Aprók nagyban - 2015.11.05.

Bemutatkozik a a Call of Duty: Black Ops 3 első pályája, 2017-ben jön a The Witcher-film, és tényleg minden ingyen lesz a Need for Speedhez...

Aprók nagyban - 2015.11.05.

Íme, a Call of Duty: Black Ops 3 első pályája

Ha érdekelt, milyen is lesz a Call of Duty: Black Ops 3 teljesen megújított, négyfős kooperatívra kihegyezett kampánya, akkor jó hírünk van: az első pályát bemutató videó alapján elég jó képet kaphatsz róla.

2017-ben jön a The Witcher-film

Ha már elfelejtettétek volna: igen, film készül a The Witcherből. A remndező az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski, az író pedig az a Thania St. John, aki a Grimm-sorozatot készítette az NBC számára.

Maga a film nem a játékon, hanem értelemszerűen közvetlenül Andrzej Sapkowski írásain alapul majd, és nem marad önmagában: tulajdonképpen ez lesz a felvezetése a később érkező tévésorozatnak, valamint a további mozifilmeknek.

Jelenleg úgy tudjuk, hogy a játékokat készítő CD Projekt RED semmiben nem működik közre a filmek és sorozatok elkészítésében.

Ezt tudja a PlayStation VR

A Sony úgy gondolta, hogy egy video keretein belül kell nekünk megmutatni, mit is tud a PlayStation VR. Ezt persze az iPon rendszeres olvasói már amúgy is tudják: 5,7"-es OLED kijelzőt kapunk majd 1920x1080-as felbontással, 120hz-es képfrissítéssel, nagyon alacsony, 18ms alatti késleltetéssel, és 100 fokos látószöggel. Ezen kívül persze lesz teljes mozgáskövetés (már ami a fejünket illeti), és 3D-s hangzás is.

Need for Speed - minden ingyen van

Kivéve persze az alapjátékot. A Ghost Games újra kiállt a nagyközönség elé, és vélhetően az új Need for Speed nem túl kimagasló fogadtatása miatt hangsúlyozta, hogy a játék megvásárlása után mindent ingyen kapunk.

"A szívemet a kezemre teszem, és úgy mondom, hogy semmi extra tartalomért nem kell majd fizetni. Mindent odaadunk ingyen, és mindent előre több hónappal megterveztünk. Nagyon sok tartalom érkezik a játékhoz, és a terveink között semmi olyan nem szerepel, amiért pénzt kellene adni. Ezt érdemlik a játékosok." - mondta Craig Sullivan, a játék kreatív igazgatója. Hiszünk neki?

Bővült a Trine 3

A megjelenésekor finoman szólva is langyos fogadtatásban részesült Trine 3 most némileg kibővült. Bekerült egy új pálya, ami a Quest for Cake névre hallgat, megváltozott néhány apróság, ami a játék egyensúlyát illeti, és ami a legfontosabb: most már Linuxon, és így SteamOS-en is elfut a játék. Ha ez még nem lenne elég, akkor a hétvégén féláron juthatunk hozzá a játékhoz a Steamen, GOG-on és a Humble Store-on.

PS4-re váltanak az FPS-rajongók

Az előző generációban az Xbox 360 volt az FPS-játékosok elsődleges célpontja. A jobb kontroller, a jellemzően jobb teljesítmény, és a bejáratott külsős partneri kapcsolatok (például a Call of Duty készítőivel) bebiztosították ezt a pozíciót. A Sony azonban úgy gondolja, hogy megindult a váltás az új generációban, és most már az FPS-játékosok inkább a PS4-felé fordulnak.

Ebben ezúttal is komoly szerepet kapnak a külsős kapcsolatok: idén már mind a Call of Duty, mind pedig a Star Wars Battlefront a PlayStation 4 színeiben jelenik meg, és persze a kontroller is felnőtt a feladathoz.

"Amikor először megláttuk a PS4-es Star Wars Battlefront-előzetest, azt hiszem, mindenki ledöbbent az irodában. Nagyon sokat várunk ettől a játéktól idén és jövőre is" - fejezte be Lauren Bradley, a PlayStation egyik vezető marketingese.

Beépített arcade játékkal jön a Call of Duty: Black Ops 3

Egy rejtett bónuszként találhatunk rá az arcade játékra, ami a Dead Ops Arcade 2: Cyber's Avengening néven fut, és egyébként egy egészen szórakoztatónak tűnő twin-stick shooterről van szó. Még története is van: egy katonáról szól az anyag, akinek a társát elrabolta egy kibernetikus majom. Ha ez még nem lenne elég, a majom egy hatalmas elátkozott koponya mélyére megy le, így nekünk mindenféle élőhalottal kell megküzdenünk.

Ilyen felbontásban fut a Just Cause 3

Roland Lesterli, a játék vezető fejlesztője megerősítette, hogy a Just Cause 3 a PlayStation 4-en 1080p-ben, az Xbox One-on pedig 900p-ben fut majd. A framerate-ről nem esett szó, de nem bátor dolog megtippelni, hogy 30fps-ről van szó.

Az úriember szerint olyan komoly dolgokat csinálnak a fizikával és a különböző effektekkel, hogy mindenki elégedett lesz, platformtól függetlenül. Egyelőre arról nem esett szó, hogy milyen PC-re lesz szükségünk az anyag megfelelő futtatásához.

Launch traileren a Fallout 4

Még öt nap van hátra a megjelenésig, de a launch trailer sosem jöhet elég korán. Ráadásul ez még elég jó is: a hangulat teljesen átjárja az egészet, és dicséret illeti a Bethesdát amiatt, hogy a női főszereplőt még többet is szerepelteti, mint a férfit.

Beerősít az Assassin's Creed Syndicate

Az első heti adatokat tekintve az Assassin's Creed Syndicate csalódás, ugyanis kevesebb példány kelt el belőle, mint a tavalyi Unityből. Ez nyilván nem véletlen, az előző rész fogadtatása ugyanis nem volt éppen pozitív. A Ubisoft úgy látja a helyzetet, hogy míg az első hét érthető módon gyengébb volt, a második hétre már kezdenek felfutni az eladások.

"A helyzet hasonló ahhoz, amit az Assassin's Creed 4: Black Flag után tapasztaltunk. Az első hét rosszabb volt, de aztán a pozitív vélemények lassan kezdték meggyőzni az embereket, így emiatt jelentős javulást értünk el a másik hétben" - nyilatkozta Yves Guillemot, utalva ezzel arra, hogy a negyedik rész is a gyengébben fogadott harmadikat követte, mint ahogy a Syndicate is a sokat szidott Unity után jött.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward