Aprók nagyban - 2015.04.07.

Harminc órányi extra tartalom a Witcher harmadik részéhez, már tölthető a GTA V, kiderült, mennyi aranyba kerül majd egy WoW Token, elvesztek az NBA 2K14 mentései.

Aprók nagyban - 2015.04.07.

Felfedték a Witcher 3: The Wild Hunt fizetős kiegészítőit

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a The Witcher trilógia záródarabja közel kétszáz órányi szórakozást kínál majd, és összesen tizenhat ingyenes DLC érkezik majd hozzá. A mai napon azonban a pénzért megvásárolható, az amúgy sem csekély játékidőt nem kevesebb, mint harminc órával megnyújtó kiegészítőkről is lehullott a lepel. A Hearts of Stone, amelynek végigjátszásához hozzávetőlegesen tíz órára lesz szükségünk, No Man's Land és Oxenfurt vidékén játszódik majd, és egy titokzatos, „Man of Glass”-nak nevezett személy számára kell benne végrehajtanunk egy veszedelmes küldetést. A kétszer olyan hosszú Blood and Wine-ban pedig egy új régióban, Toussaint látszólag idilli, ám valójában sötét titkoktól terhes vidékén kell majd boldogulnunk. A két alkotás együttesen 25 dolláros áron lehet a miénk, külön megvásárolva pedig 10, illetve 20 dollárt kóstálnak majd.

Világszerte elérhető lesz a Ghost in the Shell Online

A Nexon America bejelentésének értelmében, hamarosan nem csak Ázsiában lehet majd játszani a népszerű cyberpunk manga, a Ghost in the Shell alapján készült free-to-play FPS-Sel. A PvP és PvE játékmódokkal is bíró alkotásban egy kiborg felett vehetjük át az irányítást. Karakterünk a beültetéseinek köszönhetően különféle, általunk választott különleges képességekkel vonulhat majd csatába.

Harmincezer aranyról indulnak majd a WoW Tokenek

Ahogy arról már többször is írtunk, az amerikai régióban élők már vásárolhatnak előfizetést a játékban használt fizetőeszközért cserébe. Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mennyire mélyen is kell majd virtuális bugyellárisunk mélyére nyúlnunk. Mostanra azonban kiderült, hogy bár az ár a kereslet és a kínálat szabályainak megfelelően ingadozni fog, eleinte harmincezer aranyat kell majd adnunk a tokenért. Ha nincs ennyi játékbeli valutánk, akkor húsz dollárért vehetjük meg.

Valamit teasel a Square Enix

Meghökkentő módon reklámozza egy, eddig még meg nem nevezett játékát a Square Enix. A Twitchen keresztül nézhető videóban egy foglyul ejtett férfi jókora szünetekkel tarkított kínvallatását követhetjük nyomon. A nézők bizonyos időközönként szavazhatnak arról, hogy a szerencsétlen sorsú rab milyen választ adjon a neki feltett kérdésekre. A játékról eddig semmi sem derült ki, de természetesen beindultak a találgatások. A többség azt tartja valószínűnek, hogy a japán cég egy új Deus Ex játék körül akar felhajtást csapni. Erre utal az alkotás kódneve, a Can't Kill Progress is, hiszen a DE-sorozatnak mindig központi eleme volt a technika emberekre gyakorolt hatása. De akadnak, akik szerint a Hitman-széria, vagy éppen, a Sleeping Dogs folytatódik majd. Bővebbet csak szerdán tudunk meg.

Watch live video from CantKillProgress on www.twitch.tv

Már tölthető a GTA V

Minden jel arra utal, hogy már valóban nem csúszik tovább a GTA V PC-s változata, és a jócskán próbára tett türelmű vásárlók április tizennegyedikén már számítógépeken is belevethetik magukat a Rockstar „bűnöző-szimulátorának” kalandokkal és kihívásokkal teli világába. Azok, akik a Steamen, vagy a Rockstar bolthálózatán vették meg a játékot, már el is kezdhetik a letöltést, de magától értetődő módon, a megjelenés hivatalos időpontjáig nem játszhatnak vele.

Hamarosan érkezik a Killing Floor 2 korai hozzáférésű változata

A Tripwire Interactive közleménye alapján április huszonegyedikétől bekerül a Steam kínálatába a Killing Floor második részének korai hozzáférésű változata. A játék huszonnyolc euróba kerül majd. A stabilnak még aligha nevezhető programban négy kaszt, a berserker, a commando, a support, és a field medic közül választhatunk, és három pályán ritkíthatjuk a 11 eltérő szörnyből álló hordákat.

Launch traileren a Mortal Kombat X

Nem csak a GTA V érkezik majd április tizennegyedikén, hanem a Mortal Kombat X is. A számos harcost felvonultató, minden korábbi résznél véresebbnek ígérkező játékhoz ennek örömére megjelent a launch trailer, ami alatt a System of a Down Chop Suey c. száma hallható.

Elvesztek az NBA 2K14 PS4 és Xbox One verziójának mentései

Jó ideje tudni lehetett, hogy a 2K bezárja a még 2013-ban megjelent NBA 2K14 online szervereit. Ez sok Xbox One és PS4 tulajt aggodalommal töltött el, hiszen az ő mentéseik java része ezeken a hálózatokon volt eltárolva. Így joggal tarthattak attól, hogy mindent előröl kell majd kezdeniük a leállás után. A cég azonban mindenkit megnyugtatott, hogy ilyesmire még csak gondolni is nevetséges, és a mentések természetesen megmaradnak. A csattanót nem nehéz kitalálni: a 2K nem állta a szavát, így számos felhasználónak több száz órányi munkája veszett kárba. A játékosok magától értetődő módon tajtékzanak a dühtől, hiszen a kiadó hazudott nekik. A 2K kommunikációs osztálya ugyan elnézést kért, de ez igen keveseket vigasztal, ráadásul, a hivatalos közleménybenolyan, pikírt és pökhendi mondatok szerepelnek, mint hogy „egyszer minden jó véget ér”, és „vigasztaljon az a tudat, hogy pályafutásodat a csúcson hagyhattad abba”.

Pillars of Eternity: rajongói fordítás készülne

Az Obsidian zseniális, a régi idők klasszikusait idéző szerepjátékának maximális élvezetéhez nem árt, ha az ember jól beszél angolul. Azonban, akadnak, akik ilyen vagy olyan okok miatt, de nem, vagy csak alig beszélik a nyelvet. Rajtuk kíván segíteni egy, a Magyarítások Portálon elindult kezdeményezés, amihez jelenleg önkénteseket keresnek. A feladat nem csekély, hiszen a szövegkönyv közel hétszázezer szóra rúg. Aki úgy érzi, hogy részt venne ebben a roppant nemes szándékú projektben, bátran vegye fel a koordinátorral a hirdetménynélmegadott emailcímen a kapcsolatot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward